Megéri a Next S díjcsomag? Mennyibe kerül a havidíja e-pack nélkül?
Figyelt kérdés
Nekem eddig Like díjcsomagom volt, amiért havi max 5000 forintot fizettem, csak ugye már nem vagyok egyetemista, így ez megszűnt. Átváltottam Move S-re, aminek a havidíja 3500 forint körül lett volna, viszont most kaptam egy 15 ezer forintos számlát, pedig szinte csak anyukámat és a férjemet szoktam hívni.
Leginkább most a Next S díjcsomag a legszimpatikusabb, viszont nem tudom, hogy ennek mennyi a havidíja, ha nem e-packkel akarom fizetni a számlákat, hanem csekkel? Illetve van-e tapasztalatotok erről a díjcsomagról? Jó-e, megéri-e? Csak azt látom a T-mobile oldalán, hogy 6490 ft e-packkel, de azt nem tudom, hogy e-pack nélkül ez mennyi lehet?
2015. jún. 12. 17:24
1/1 anonim válasza:
E-pack nélkül drágább, nem emlékszem mennyivel, kb 500 Ft-tal.
Mi a bajod az E-packkel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!