Huawei Ascend P7 mini, LG G2 mini vagy LG G3S?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Új telefon vásárlása előtt állok de nem tudok dönteni hardveresen mindegyik OK szerintem de szoftveresen nem igazán ismerem semelyiket sem.
Félek, hogy a g3s túl nagy lenne, a másik 2 valamivel kisebb. Személy szerint a g2 minit tartom a legoptimálisabbnak mind tudás mind méret szempontjából, na meg az is tetszik a legjobban, csak nem tudom mennyire van jól optimalizálva illetve a későbbiek folyamán mennyire fog belassulni, elég-e a ram mennyisége. Nem mostanában akarok váltani :)
Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, vagy akár hasonló árkategóriában ajánlhattok mást ;) Előre is köszönöm!
2015. jún. 12. 15:53
1/7 kérdező.. válasza:
Szoftveresen egyik sem jó.Éppen ezért ajánlom a Moto G 2nd Gen 4G-t.
4/7 anonim válasza:
Bocs az előzőért, szóval a G3S t szoftveresen retkesül elrontották, úgy, mint a G2-t, egyiket sem ajánlanám, P7 miniről nincs tapasztalatom, de én is inkább az elsőnek adnék igazat, azzal jobban járnál
5/7 A kérdező kommentje:
Aha, most a sima Moto G XT1039-et néztem lte képes 1gb ram 4,5 inch kijelző 1,2 quad proci, microSD-vel bővíthető. Annyi h 5Mpx a kamera nem 8...szerintetek?
2015. jún. 12. 18:59
6/7 A kérdező kommentje:
Árban az 47800ft.
2015. jún. 12. 19:01
7/7 kérdező.. válasza:
10k-val drágábban már kapsz jobbat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!