Nokia5800 XpressMUSIC?
A jatekok nagy resze java-ban irodott, ezek 'bevitelt' igenyelnek (gombok). Ilyenek ugye nincsenek rajt, es nem is kapsz kepernyo billentyuzetet ekkor.
A Symbian-os jatekok kozul pedig nem mindegyik tamogatja az 5800-ast. Mivel S60v5 fut rajt, alapbol v5-ost kene telepitened. DE azok kozt is van par ami nem fut.. (eloszor is nezd meg a gyarto oldalan hogy tamogatja e a telefonod teljesen az adott szoftver).
köszönom a válaszodat.
de volt egy gyerek küldött egy játékot sony-ról és azt viszi
Van virtuális billentyűzet a Java játékokhoz. De ezenkívül teljesen igaza van 1-es kollégának.
Annyit fűznék hozzá, hogy nokiaprogramok.hu oldalon nézz körül, ott jó fórum is van, meg rengeteg letöltés a kütyüre.
látom értenek hozzá
olyan szeretnék kérdezni hogy nincs-e valamien kód amivel lekérdezhetem hogy mennyit beszéltem előfizetéses vagyok a válaszokat előre köszönöm
2-es vagyok:
Ezt a szolgáltatódtól kérdezd meg.
1420
1430
1470
tudtommal ezek az ügyfélszolgalat számok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!