Milyen telefont vegyek?
Sziasztok, telefont szeretnék vásárolni.
Jelenlegi készülékemet egy Samsung Galaxy S Advance-t szeretnék lecserélni. (Akinek van tudhatja, hogy ez a telefon csoda ha a hívás funkcióra képes) Amire én használom az szerintem elég alap. Netezés, Zene, Fotózás-Videózás, és persze a kommunikációs dolgok. Nekem a legfontosabb az, hogy ne fagyjon le. Mert ezzel a mostani Galaxyval szörnyű együtt élni. Ha már 2-nél több app van meg nyita lefagy, ha megnyitom a kamerát lefagy. (Ez még mindig a jobbik eset, mert most egy 4.4 kitkat cyanogenmodos rendszer van rajta. Ez előtt a jelly beannal még ennyire se volt használható.) Na és lényeg, hogy gondolkodtam egy LG g2-n. Ez mennyire érné meg? Van 1-2 ismerősömnek ilyen telefonja és elég jónak tűnt. Jó nagy kijelző, szép kamera, jó hangzás, ÉS NEM FAGY LE. És megkapta az 5.0-át. Ha ilyen készüléket vennék meddig kapja a frissitéseket? Hány évig tudnám rendesen használni? Mit gondoltok? Ez előtt az iphone-on is gondolkodtam, de rájöttem hogy nem. Ez nem nekem való. Világ életemben android párti voltam és sosem volt még apple készülékem. (nincs vele bajom, de nem az én világom) És az iphone-ba is azt tetszett meg, hogy nincs fagyás, megy rendesen semmi döcögés, az egyszerű menű. De még is csak 1-2 alap funkció nincs benne. Bluetooth vagy a könnyű szinkronizálhatóság stb stb. Igy hát letettem róla. Esetleg tudtok más készüléket ajánlani? (mindent meghallgatnék)
csak olyat vegyél ilyen igényekhez amin stock droid van, na meg am csak olyat érdemes
Motorola Moto E 2015
Motorola Moto G 2nd Gen
Motorola Moto X
LG Nexus 5
Motorola Nexus 6
Ősz környékén jön ki új Nexus 5, meg valamikor új Moto X is szerintem érdemes lenne kivárni.
Szóval még jobban a g2 ről szeretnék tudni. :D
Vagy még nagyon kacsingaton az xperiákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!