Samsung Galaxy S4 minire érdemes Cyanogenmodot tenni?
Én a Nexus 5 telómon kb egy évig használtam CM11et, most váltottam vissza stock ROMra, mert meguntam a hibáit.
Amiben nagyon-nagyon jó volt, az az energiatakarékosság. Átlagos használattal kb 60-70%os akkuval raktam fel este a töltőre.
Ami kevésbé tetszett, az az, hogy nem támogatta a franco kernelt és az xposed framework-öt, amik nekem kellettek volna a nagyobb testreszabhatóság érdekében.
De ami egy idő után nagyon kikészített a sok apró hiba, ami főleg a google alkalmazások körül adódott. Ilyenkor általában újratoltam a gapps-et és ez megjavította.
De pár hónapja egyszerűen nem volt hajlandó szinkronizálni se a gmailt, se a keep-et. Play is használhtatlan lett és semmi sem segített.
Szóval nekem elég volt ennyi a CM-ből, ha Custom ROMot akarsz, sokkal jobban tudom ajánlani a ParanoidAndroid-ot, és a nyers androidhoz minél közelebb álló szoftvereket, xda-n biztos találsz valamit.
Jó próbálkozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!