Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új Iphone 4s, vagy használtan...

Új Iphone 4s, vagy használtan 5/5s?

Figyelt kérdés

Kérem az androidosokat hogy kíméljenek, mert én is az vagyok és nagyon nem szeretem. Szóval a következő a lényeg:

Másfél-két éve van egy samsung készülékem, amit szeretnék lecserélni úgy, hogy legalább 2-3 évig ne legyen telefon csere. A 4s melett szinte csak az az érv áll , hogy újonnan meg tudnám venni(80-100knàl többet nem szertnék adni érte) és az úgy megbizhatobb, van ra garancia stb. 8giga talan keves, de az mar kisebb problema lenne, a mostani 5 gigas es el vagyok vele.

Az 5 az tudon hogy szeriahibas, de jokat olvasok rola hasznaloktol, es hasznaltan annyira nem lenne huzos(de a hasznalt vasarlastol nagyon felek)

5sről meg csak jókat hallok, de az ara meg hasznaltan is huzos, es ugye itt is elobukkan a bizonytalansag

elfogultsag nelkul ti melyik opciot valasztanatok? Mindegyiknek van ellen, illetve mellette erve.

2015. jún. 10. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

100-110ért kaphatsz 5S-t, szerintem hosszútávra mindenképp azt.

4S most megkapja az iOS 9-et, de így is már régi, lassú, és nem mellesleg a 8 gigás változat semmire sem elég.

az 5 meg jelenleg még teljesen jól használható, de 2-3 évre nem terveznék vele túl bátran.

2015. jún. 10. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
5S-t keress hasznaltan mindenkeppen, de megbizhato embertol vedd :D
2015. jún. 10. 21:48
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Az 5tel mi gond adódhat, hogy nem bírna annyit?

Hát igen, de így látatlanban nem tudom ki megbízható és ki nem..:)

2015. jún. 11. 08:15
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Az, hogy kinek elég 8giga, azt mindenki maga döntse el, de más akarja már megmagyarázni, hogy NEKED mennyi hely kell. Egyébként 4s-t nem vennék, elavult, lassú. Az 5 egész jó, az 5s meg még jobb. Használtan viszont semmiképp sem vennék, nem tudhatod honnan van a készülék, még üzlet is rengeteg van, ahol igencsak kétes eredetűek a készülékek, magánszemélytől, használtan meg pláne nem vennék soha. Inkább akkor 5c vegyél újonnan, az 5-ös hardware-el rendelkezik (nagyon hangyányival gyorsabb a benchmark tesztek szerint, mint az 5), csak annyi, hogy műanyag, és nem fém.
2015. jún. 11. 16:00
 5/10 anonim válasza:
43%

Hello én fél éve vettem egy uj 4s-t és nagyon meg vagyok elégedve vele

Elötte volt egy két jo androidos telefonom is amiknek jobbnak kellet volna a mostaninál , amikor vettem a mostani 4st ugy voltam vele kiprobálom milyen az iphon és ha jo késöbb lecserélem egy jobbra de egy ideig nem fogom ez még igyis hogy régi meg kicsi a tárhely marha jo egyszer nem fagyott ki amiota megvan pedig nyuzom rendesen , a 8giga pedig elég tele van játékkal és sokat is fényképezek de elég tud lenni ;)

2015. jún. 12. 14:13
 6/10 anonim válasza:
43%
Használtat ne vegyél mert sokkal több dologba megbukhat mint egy androidos .... Csak akkor merj bele vágni ha tuti megbizhato akitöl veszed ;) nekem 4s em van és még nem érzem azt hogy cserélnem kéne ;)
2015. jún. 12. 14:16
 7/10 anonim válasza:
43%

decemberbe vettem egy új 4st a mediamarkból és nagyon megvagyok vele elégedve

használtat ne mert késöbb nem tudod javitani ha mondjuk egy gomb tönkremegy rajta a sok nyomogatástól

2015. jún. 12. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
de könyörgöm... 2-3 évig hol lesz elég a 4S? ne vicceljetek már... az 5S az elég lesz esetleg de a 4S már nem
2015. jún. 12. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, jó a 4s, de ha a hosszútávúság a lényeg, akkor nem éri már meg 4s-t venni...
2015. jún. 12. 17:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat mindenkinek!

Osszegezve es merlegelve az egeszet,inkabb varok 1 evet hogy egy jobb telefont meg tudjak venni, gondolok itt az 5sre ujonnan. Addig csak zuhan valamennyit az ara.

2015. jún. 13. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!