Új Iphone 4s, vagy használtan 5/5s?
Kérem az androidosokat hogy kíméljenek, mert én is az vagyok és nagyon nem szeretem. Szóval a következő a lényeg:
Másfél-két éve van egy samsung készülékem, amit szeretnék lecserélni úgy, hogy legalább 2-3 évig ne legyen telefon csere. A 4s melett szinte csak az az érv áll , hogy újonnan meg tudnám venni(80-100knàl többet nem szertnék adni érte) és az úgy megbizhatobb, van ra garancia stb. 8giga talan keves, de az mar kisebb problema lenne, a mostani 5 gigas es el vagyok vele.
Az 5 az tudon hogy szeriahibas, de jokat olvasok rola hasznaloktol, es hasznaltan annyira nem lenne huzos(de a hasznalt vasarlastol nagyon felek)
5sről meg csak jókat hallok, de az ara meg hasznaltan is huzos, es ugye itt is elobukkan a bizonytalansag
elfogultsag nelkul ti melyik opciot valasztanatok? Mindegyiknek van ellen, illetve mellette erve.
100-110ért kaphatsz 5S-t, szerintem hosszútávra mindenképp azt.
4S most megkapja az iOS 9-et, de így is már régi, lassú, és nem mellesleg a 8 gigás változat semmire sem elég.
az 5 meg jelenleg még teljesen jól használható, de 2-3 évre nem terveznék vele túl bátran.
Köszönöm a válaszokat!:)
Az 5tel mi gond adódhat, hogy nem bírna annyit?
Hát igen, de így látatlanban nem tudom ki megbízható és ki nem..:)
Hello én fél éve vettem egy uj 4s-t és nagyon meg vagyok elégedve vele
Elötte volt egy két jo androidos telefonom is amiknek jobbnak kellet volna a mostaninál , amikor vettem a mostani 4st ugy voltam vele kiprobálom milyen az iphon és ha jo késöbb lecserélem egy jobbra de egy ideig nem fogom ez még igyis hogy régi meg kicsi a tárhely marha jo egyszer nem fagyott ki amiota megvan pedig nyuzom rendesen , a 8giga pedig elég tele van játékkal és sokat is fényképezek de elég tud lenni ;)
decemberbe vettem egy új 4st a mediamarkból és nagyon megvagyok vele elégedve
használtat ne mert késöbb nem tudod javitani ha mondjuk egy gomb tönkremegy rajta a sok nyomogatástól
Koszonom a válaszokat mindenkinek!
Osszegezve es merlegelve az egeszet,inkabb varok 1 evet hogy egy jobb telefont meg tudjak venni, gondolok itt az 5sre ujonnan. Addig csak zuhan valamennyit az ara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!