Tudtok jó androidos telefont ajánlani MAXIMUM 40 ezer Ft-ért?
Figyelt kérdés
- Legyen előlapi kamerája
- Vakuja
- (viszonylag) új legyen
- 4,5-5"-os kijelző
- ne legyen elhanyagolva a szoftverfrissítések terén (mint például a Sony vagy a Samsung...)
- 1 GB 4 magos proci
amire használnám: telefonálás, net, FB, néha fényképezés, videózás, egyszerű játékok (Pou)
2 évet bírjon ki!
2015. jún. 10. 20:39
21/36 A kérdező kommentje:
RockN: értsd már meg, hogy semmi, de semmi baja nincs az égvilágon a telefonom kijelzőjének! Ez már nem első szériás! Mediából van, nem valami fekete piacos gsm-ből
2015. jún. 18. 08:36
22/36 anonim válasza:
Azzal a telefonnal nem csak a kijelzőnél vannak gondok. Még jó, hogy a kérdésed androidos telefonról szól.
23/36 anonim válasza:
mivel van meeg gond? ugylatom te jobban tudod mint en... :D
24/36 A kérdező kommentje:
hagy tudjam már én, hogy a saját telefonommal milyen gondok vannak (semmi)!
2015. jún. 19. 11:53
25/36 A kérdező kommentje:
ma lett telepítve egy frissítés valami súlyos újraindulás bibi miatt, amit én nem is tapasztaltam egyszer sem
2015. jún. 19. 11:54
26/36 anonim válasza:
hat azert mondom :D volt amugy.. de miota megvettem v 2-3x.. na de akkor mar ezt is javitottak :D ennyi :D az androidos gyartok hol foglalkoznanak az alsokategorias telefonjaikkal ennyire?:D
27/36 A kérdező kommentje:
hát közel sem ennyit :D
2015. jún. 19. 12:41
28/36 kérdező.. válasza:
Androidos gyártók motorola kivételével még a középkategóriával is alig foglalkoznak.
30/36 anonim válasza:
Majd ha visszaküldik a microsoft szervizből úgy a telefont, hogy hozzá sem lett nyúlva megtudod. Ugyan olyan szar az összes egy félkész rendszerrel , igénytelen alkalmazásokkal. 920,520,535 tulaj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!