Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S6 Edge vagy...

Samsung Galaxy S6 Edge vagy Iphone 6 Plus?

Figyelt kérdés
Lassan telefonvásárlás elé nézek és nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Most Samsung Galaxy S3 van, amióta bejött, kb 3 éve. Megmondom őszintén, hogy szerelem van, de már lassú, kellene rá egy frissítés. Megvagyok a Samsunggal elégedve, de kipróbálnám az Iphonet is. Csak félek, hogy csalódni fogok. Ismerőseim esküsznek rá, de van, akilecserélte az Iphonet egy nyomógombos Nokiára. Mivel nem egy két Forintos telefonról van szó, aki tudna segíteni, nagyon megköszönném! Miért egyik, vagy miért a másik? Rengeteg videót, fórumot elolvastam, megnézgem, de nem segített, nem tudok dönteni. Más telefont nem szeretnék, maradnék ennél a kettőnél! Rengeteget fotózok, telefonálok és netezek. De a legfontosabb, a fényképezés! Előre is köszönöm :-)

2015. jún. 8. 19:41
1 2 3 4
 21/32 kérdező.. ***** válasza:
Inkább a touchwiz-be lehet belekötni:D
2015. jún. 10. 14:49
 22/32 anonim válasza:
0%

Szerintem Iphone 6 plus de szerintem annál is jobb (méretbe) a sima hatos.

Kényelmesebb,az se egy kis darab de az inkább telefon:).

Androidot ne vegyél nekem is Samsungom volt egyik haverom most vett nemrég egy S6 edge-t és azt mondta ,hogy nem éri megvenni mivel annyira nem jó ráadásul néha érzi ,hogy döcög a rendszer!

Nekem iphone 5-ösöm van tökéletesen meg vagyok vele elégedve én olyan jövő év ősszel szeretnék majd venni újabb modelt:)!

2015. jún. 10. 19:25
 23/32 anonim válasza:
70%

Ja és ha jól tudom nem olyan rég kapható az S6 edge mi lesz később?

Arról nem is beszélve ,hogy sokkal elegánsabb jobb meg minden egy Iphone hiába pontoz le most ezért bárki is ez az én véleményem:).

2015. jún. 10. 19:27
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
ne a samsungból induljatok már ki és állítsátok azt h ne vegyél androidot... nézzetek meg egy Nexust vagy egy olyan telefont amin stock android fut
2015. jún. 10. 19:52
 25/32 anonim ***** válasza:
49%
a samsung soha nem volt egy jó márka telefonok terén hiába agyonhypeolják
2015. jún. 10. 19:53
 26/32 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak! Sajnos egyik pillanatban azt érzem, hogy samsung, másik pillanatban pedig hogy Iphone. Az Iphone mellett szavazok, ha belegondolok, hogy az S3-as több, mint 200.000 Ft-ba került, eltelt 3 év, és alig bírok vele. Az S6 mellett meg az, hogy már annyira megszoktam, illetve a sok fényképező funkció, ultra hd felvétel, a nyelvbevitel, hogy elég 2 betűt beírni és kiadja a szavakat amit írni szeretnék. Az Iphone 6 plusra azé gondoltam, mert abban a leírásban benne volt, hogy van benne képstabilizátor, a simában pedig nincsen.
2015. jún. 15. 10:11
 27/32 anonim ***** válasza:
62%

Szia! Ugyanebben a cipőben járok én is :) Nekem is egy 3 éves Galaxy S3-am van, amit imádok, de mostanában már kiviszi a hajam, annyira lassú, lefagy, kidobál. Én is ezen a két telón gondolkodok. Nagyon tetszik az S6 edge, és alapvetően szeretem a Samsungot. Viszont én jobban hajlok az iPhone felé, pont azért mert úgy hallottam, hogy tartósabb, és nem szeretnék 3 év múlva megint ennyi pénzt kiadni egy telefonért, mert használhatatlanul lassú lesz. iPhonet sokan dicsérik, sok ismerősöm még mindig 4s-el jár, ami kb egyidős a Sima Galaxy 1-el, de még mindig működik nekik, sőt, gyorsabb mint az én S3-om. Szeretem az Android szabadságát, de az IOS-t is meg tudnám szokni.

De adok neked egy tippet: várd meg a szeptembert, akkor jön ki az iPhone 6S Plus, ami állítólag sokkal jobb lesz a sima 6-nál ;) Vagy olyat veszek, vagy ha nem lesz olyan látványos fejlődés, akkor pedig marad a sima 6, aminek jóval lejjebb fog menni az ára akkor ;)

2015. jún. 15. 17:39
 28/32 kérdező.. ***** válasza:
100%
Én is adok egy tippet.Várd meg ősszel a következő nexust vagy oneplust amik sokkal jobbak lesznek az iphone 6s-nél csak félárban lesznek.
2015. jún. 15. 17:44
 29/32 A kérdező kommentje:

De jó, hogy Te is ebben a cipőben jársz! Akkor várok vele. A samsungot felhìvtam és azt tanácsolták, hogy vigyem be és ingyenesen felfrissítik. Ki fogom próbálni, mert az én hajam is égnek áll :-D Igazad van, én sem szeretnék 3 év múlva újra telefont venni :-( azért nem 2 Forint :-(

Miben lesz más a 6 s Plus? :-)

2015. jún. 16. 19:24
 30/32 anonim ***** válasza:
A "szintén S3-as" vagyok :D Pontosan még nem tudni, mivel lesz jobb, pletykálnak erősebb hardverről, jobb kameráráról stb. Azért is éri meg megvárni, mert ha mégsem lesz annyival jobb, hogy megérje azt megvenni, a sima 6 árát akkor is jóval lejjebb tolja majd. Erről az ingyenes frissítésről még nem hallottam. Ha megcsináltatod, akkor írsz majd, hogy milyet lett? Engem is érdekelne. Akár priviben is jöhet ;)
2015. jún. 18. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!