Windows phone-ról nektek milyen alkalmazások hiányoznak?
Nekem is megvolt minden ami kell, amíg Lumiáztam.
Sokan a snapchat miatt sírnak, hát most hogy iPhone-om lett, kipróbáltam már mi is az... kb 5 percig volt fent és töröltem is. Szóval ez sem hiányzott volna.
Fájlkezelő nem is lesz soha olyan mint Androidra, mivel ez egy zárt rendszer, nem lehet csak úgy beleturkálni. Viszont ennek hála vírus sincs rá, nem úgy mint Androidra.
Zene lejátszót most hirtelen passzolom, nem emlékszem már Én mit használtam, de nem volt gondom vele.
én zenelejátszónak a nokia félét ajánlom, tehát ami jelenleg a mixradio lenne(azt hiszem magyar régióban nem elérhető, szóval át kell előbb állítani UK-ra mondjuk a telót, amíg letöltöd), nekem sokkal jobban bevált, mint a gyári szolgáltatásokban is.
egyébként kérdésre válaszolva nekem nem feltétlenül az alkalmazások hiányával volt gondom, hanem a meglévőek minőségével.
a legegyszerűbb a facebook alkalmazás, ami egyrészt több adatforgalmat eszik, mint mondjuk az iOS-es, de 1-2 funkció nincs benne, ami azért aki normálisan használja a facebook-ot, annál elengedhetetlen(gondolok itt az adatvédelmi beállításokra, ha beállítod, hogy amikor valaki egy bejegyzésben, képen megjelöl, kérdezzen rá, na ezeket az engedélyeket máig nem tudja kezelni, csak az értesítés jön...és akkor ilyen apróságok miatt böngésző, m.facebook.com, és ott külön tudod engedélyezni...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!