Melyik telefont vegyem?
Sziasztok! Hosszabb távra tervezek telefont venni, vagyis leginkább phabletet, ezért most a Nexus 6 VS Nokia Lumia 1520 között vacilálok.
Most egy iPhone 4est használok, de nekem már túl kicsi és már öreg.
Szeretnék kipróbálni más rendszert is, nekem azt mondták,hogy a windows phone elég stabil, androidból meg csak a stock android a használható. Kérlek segítsetek. Véleményeket is írhattok.
Tyű, szerintem ne itt kérj tanácsot, ha ilyen hozzáértő emberkék járnak ide mint az első válaszoló.
"A nexus valami kínai" XD
A nexusokon található a nyers google android rendszer, amin minden más android rom alapszik. Ebből kifolyólag nincs olyan droid alapú rom, ami gyorsabb, hatékonyabb, támogatottabb lenne a nexusnál.(még custom romok között se)
Belátom, még nem volt Windowsos telefonom, de 100%ig biztos vagyok benne, hogy a N6-ban nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!