Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy core prime...

Samsung galaxy core prime vélemény?

Figyelt kérdés
Mondanátok véleményeket róla? Nem játékra használnám csak sima netre...Az akksija nagyon gagyi?

2015. jún. 5. 19:24
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nekem is ilyen telefonom van és kitűnően működik!!
2016. márc. 5. 15:06
 12/20 anonim válasza:
Nem tudom miért kell szarozni én június óta használom és semmi lagg nem lassult be szerintem jó választás.
2016. márc. 10. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, akinek ez a telefon van, és alaphasználatra neki megfelelő. De ilyen árkategórián belül vannak sokkal jobb lehetőségek is.
2016. márc. 10. 15:22
 14/20 rozsee válasza:

Feleségemnek ilyen van. Rakás szar, nem reagál rendesen az érintőképernyője sokszor, időnként nem tudja fogadni a hívást csak húzkodja rajta az ujját, most meg már total elromlott nem lehet érteni a vonal másik végén amit mond a telefonba... Megyünk újat venni, senkinek nem ajánlom.

Üdv.

2016. máj. 24. 10:46
 15/20 anonim válasza:

Nekem az van, és szerintem igen is jó. (Jó, nem a legjobb, de azért nem szar.)

Valóban, huzamosabb idő után akadozik, nem lehet hívást fogadni, de olyankor újra kell indítani és minden rendben.

A kamerával van egy kis gondom, de a képek minősége nem olyan rossz.

Aksija is egész jó, tapasztalataim szerint egy napig simán bírja.

Vannak gondok amikor 10% alatt van, olyankor bármikor leállhat/lemerülhet.

Az összes játék megy rajta, netezésre is tökéletesen alkalmas. Nagyon szépen szól a hangszórója.

Összességében, hétköznapokra alkalmas.

2016. júl. 17. 02:18
 16/20 anonim válasza:

egy utolsó szar

akad

nem ismeri fel egyetlen gép sem

visszaküldeném de nem lehet

mostantól kerülöm a samsungot

2016. szept. 25. 11:24
 17/20 anonim válasza:
Én mar 1,5 éve használom ezt a telefont és őszintén szólva nem tudok pozitív dolgot mondani a telefonról az akkumulator még hagyán de a kamera és a hardver az siralmas. Ha 20% alá csökken az akku töltöttsége akkor a telefon meghülyül és nem lehet vele semmit csinalni amíg be nem dugod töltőre aztán nem mindig ír ékezetet és a fűbe leejtve is törik. És még folytathatnám... Szerintem nagyon nem éri meg ez a telefon.
2016. nov. 20. 15:00
 18/20 Eni20723 válasza:

Őszintén?

Egy talicska szar!!

Folyton befagy 50%-al kikapcsol önálló életet él szar a kijezője és hogy legyen hab a tortán egy bugos szar....

(kamerája egész jó) netezésre sem alkalmas olyan gagyi!

Most is.. fel perce volt 26%on alig neteztem vele es 9%

2016. dec. 10. 21:37
 19/20 Holloricsikerdezo válasza:
0%
Nagyon Ultra szar! Android az 5.0!!! Egy átlag telefon nem 5.0-ás hanem 6.0-7.0 ás! Sztem Küldd Vissza!!! Semitt sem ér.teljesen le van maradva a Többi Telefontól!
2018. júl. 24. 13:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Ember, ugye tudod, hogy ez egy három éves kérdés? :D
2018. júl. 24. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!