Melyik telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Új mobilra lenne szükségem, de a döntés nehéz. Két telefonon gondolkodok: iPhone6 vagy az új Samsung S6. Valaki, akinek esetleg az egyik megvan? Vagy akinek van tapasztalata egyik, vagy mindkét telefonnal? Az ár nem számít. Esetleg még szóba jöhet a Sony Xperia Z3. Tudom, hogy ez sokat vitatott kérdés, mert van aki Samsungos és van aki iPhoneos,de hátha akad valaki, aki tud normális választ, tippet adni. Köszi!2015. jún. 5. 16:02
1/5 anonim válasza:
Z3-am van, szerintem a világ legjobb telója én semmiért nem cserélném le.
2/5 anonim válasza:
igazából mindegy hogy a kettő közül melyiket választod. mind a kettő csúcs telefon. itt a kinézet és a rendszer dönt.
3/5 anonim válasza:
iPhone 6! Stabilabb, és tovább tudod normálisan használni, mint az Androidot.
4/5 anonim válasza:
szerintem is i6. az nem fog neked laggolni. ide 8 mag oda 8mag.. és ezt most nem fikázásból mondom.. a droid még mindig nincs olyan szinten optimalizálva,hogy ki is ahsználja azokat a magokat. ráadásul az iphone azonnal megkapja a bejelentett új ios-t nem kell rá honapokat várnod mint mondjuk most kijött a dorid 5.1 és majd október karcsony környékén megkapja az s6.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hasznos információkat :)
2015. jún. 6. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!