Az Android 5. x verziója mennyire RAM kímélő? Ugyanazon telefonon ha KitKat után Lollipopot ráteszem az alkalmazásokat jobban fogja bírni? Szóval nem telik meg ugyanannyitól?
Egyébként van LG L7 II-re custom Lollipop ROM?
Az egyetlen dolog amit nem szeretek most benne hogy a (gyári) KitKat 4.4.2 alatt hamar megtelik a RAM.
Itt van ez az oldal:
Ez egy elég jó oldal lenne, ha működnének a dolgok, de íme pár dolog ami nem megy:
-Nem működik a Framaroot. Egyik lehetőséget se fogadja el. Az egyiknél error #6, másiknál #5 a hibakód.
Az 1.9.3-as verziót telepítettem.
-Nem tudom a CWM-et feltelepíteni amíg nincs meg a root jog, de a rootolt JB-hez meg KK-hez (amit a csávó dobott össze) kell a CWM (a feltelepítéshez), szóval semmi nem megy. Az oldalon meg nem találom a gyári JB-t, amit a .kdz-s installerrel feltudnék rakni. (Elvileg onnantól menne a root.)
Tudom hogy nem ti írtátok a blogot (vagy mi ez) és nem biztos hogy nagyon kompetensek vagytok az L7 II-ben, de azért nem tudja valamelyikőtök véletlenül hogy itt mi a helyzet? (A készülék függő. Nem drogfüggő! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!