19901993 kérdése:
Van valaki aki próbált már Sony xperia Z1-et víz alatt?
Figyelt kérdés
Van egy Sony Z1-em és kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen tapasztalati vannak a víz alatti használatól pl fényképezés, videózás..2015. jún. 4. 17:27
1/1 anonim válasza:
Nekem is van..
Sokakat megtéveszt a reklám. A Z1 sem alkalmas ví alati tevékenységre, ez csak duma. Nagyon jó készülék, sőt világbajnok, de csak igazából porálló,vízzel nem szabad próbálgatni..
Víz alattra ott a Caterpillar..
a kis fülecskéket nagyon nehéz pontosan visszahelyezni, ott bizony beszivárog a víz.
a szervízben tudnának mesélni.
azért vettem dokkolót is, hogy ne kelljen a fülecskét állandóan le, és visszatenni..kikopik.
én nem próbálnám még a csap alatt sem, pláne a gyerek kiskádjában..nem arra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!