Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek örülne egy ilyen...

Szerintetek örülne egy ilyen telefonnak?

Figyelt kérdés

Mindig sokat beszél nekem arról hogy milyen jó lenne neki egy új telefon, mert a mostani Samsungja fagy, nem érzékel az érintőpanel, 8-9 óra alatt lemerül. Nagyon melegszik a kijelző, és az akkumulátor is. a garancia arra már lejárt.

16 éves fiamnak, gondoltam hogy veszek egy új telefont a szülinapjára.

Voltam bent nyílt napon, és azt néztem hogy minden 2. gyerek a pad alatt telefonozik. De min telefonozik? Iphoneon....

Gondoltam arra hogy elég idős, eddig is vigyázott mindenre, veszek neki egy iphonet.

Szerintetek egy iphone 4s jó lenne neki?

Androidos telefont nem akarok neki, mert nemcsak én, de ő is utálja az androidot.

És szeretném megkérdezni, hogy az iphone 4s-re a MediaMarkt-ban hány év garancia jár?

Köszi! :)

2015. jún. 3. 20:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
te is kisse elfogult vagy es olyan csolatasod van h az hihetetlen, tipikus idiota iphone user vagy te is :) mellesleg honnan veszed hogy nem hasznaltam... es mi az h olyan telefont keressunk ami 2011es... MOST akar telefont venni nem akkor, hiaba okosnak erzed magad most nagyon, egyaltalan nem vagy az :D na mindegy en kiszalltam innen, vegyetek be egymasnak :DDDDD
2015. jún. 4. 13:58
 12/19 anonim ***** válasza:
42%

ramnemetnemlel hagyjad,ő 2011-ben érzi magát

azt hiszi hogy az akkori telefonok érnek bármit is manapság

kérdező,jó hogy nem hallasz semmilyen más telefonról az iphone-n kívül,mivel nem is értesz a telefonokhoz,én se ismerek sok bútorcéget mert nem is foglalkozok velük

"Néztem a moto g-t, nekem az a gyűjtőneve a xiaomi, beex, moto g, stb...-nek, mert nem nagyon hallani róla a közelben sem,"de,manapság rengeteget hallani ezekről,a xiaomiról rengeteg beszélnek,foglalkoznak vele,csak hát mint mondtam te ismersz 3 márkát

"engem személy szerint a nagyobb gyártók, amik régebb óta vannak meg, azok amikből válaszotok. "

Régebb óta megvannak?Maga a Motorola 1928-ban lett alapítva,az Apple pedig 1976-os cég

Tőlem vehetsz Iphone 4s-t,csak nem hinném hogy sokat fog érni vele a fiad

Iphone 5s-t vegyél ha normális telefont akarsz venni,te úgy is leszarod az ár/érték arányt ahogy látom :)

és én is kiszálltam,elég időt pazaroltam berögzült hozzá nem értő idiótákra

2015. jún. 4. 14:32
 13/19 A kérdező kommentje:

ELÉG VOLT! A KÉRDÉST LEZÁROM!!!!!

Kössz a legtöbb értelmetlen választ! Elmentem érte a suliba, és tanszoba után elvittem a media marktba, ahol megkérdeztük az eladót a márkavéleményekről, nokiát meg microsoftot nem engedtem neki, mondtam hogy válasszon melyik tetszik neki, és a fehér iphone 4 s 8gb győzött.

Nem vagyok hajlandó nézni a veszekedéseteket, kár volt a kérdést kiírni. 2011-ben érzem magam? Le vagy szarva, tudod? Nem az a lényeg hogy mennyit ér egy telefon, meg mikor jött ki, hanem az hogy működik, és tetszik annak aki használja! Okulhatnál belőle

2015. jún. 4. 15:23
 14/19 anonim ***** válasza:

"Nem az a lényeg hogy mennyit ér egy telefon, meg mikor jött ki, hanem az hogy működik, és tetszik annak aki használja! "

csak tudod a működése függvényben van a azzal hogy mikor jött ki,csak te ezt még mindig nem érted meg,és olyan kommenten akadsz ki amit nem is neked szántam :)

2015. jún. 4. 15:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Az iPhone 4S 2011-ben jott ki, ezert irtam, hogy hasonloan 2011-es telefonokkal hasonlitsd ossze, ha mar valamivel. De latom sracok ez az osszefugges mar meghaladta az agyi kapacitasotokat:)

Erdekelne tovabba hogy miert van nekem csolatasom, de ha ilyen hulyek vagyok mindketten akkor hagyjuk is inkabb mert felesleges veletek beszelgetni barmirol. En tudom hogy mirol beszelek, nem szoktam ugy velemenyt mondani barmirol hogy ne probaltam volna ki, a kerdes az, hogy ez rolatok is elmondhato e?:) Valoszinuleg nem, es itt csatolok vissza valamelyik nyomorek kerdesere, hogy honnan veszem en, hogy o meg nem hasznalt iPhone-t. Onnan, hogy ha hasznaltal volna, akkor nem beszelnel baromsagokat.

2015. jún. 4. 17:19
 16/19 anonim ***** válasza:
leesett te szerencsetlen, de ahogy leirtam ezelott is, minek hasonlitgatod ossze? mondd mar meg :D 2015ot irunk tovabbra is :D es ajanlom figyelmedbe az elso hozzaszolasomat, ami utan valahogy ugy erzem neked tamadnak szovegertesi gondjaid :D senki nem szidta az altalad istenitett almat na de mindegy mar most se tudom minek pazarlom az idot rad :D na szia
2015. jún. 4. 17:37
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

"Az iPhone 4S 2011-ben jott ki, ezert irtam, hogy hasonloan 2011-es telefonokkal hasonlitsd ossze, ha mar valamivel. De latom sracok ez az osszefugges mar meghaladta az agyi kapacitasotokat:) "

Csak azt mondd már meg hogy minek hasonlítgassunk össze 2015-ben 2011-es telefonokat?csak neked nem jutott el ez az agyadig :)

Na meg ki mondta hogy az iphone szar?

"Iphone 5s-t vegyél ha normális telefont akarsz venni"

ebbe a mondatba hol írtam hogy szar?

Attól hogy neked szövegértési problémáid vannak nem kéne azt hangoztatni is és butaságokat mondani,próbálsz kötözködni csak nem megy

Én az iphone 4s-re mondtam hogy szar,mert szar is,2011-es,lejárt telefon,ha jó lenne akkor nem jönne lassan ki az iphone 7

2015. jún. 4. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:
xiaomit vegyél :) Módosított android van rajta, ami nagyon hasonlít az ios-re :) a mi4 ben már benne van a 3 giga ram ami biztosítja az akadásmentességet. Bár 100 ezer forint felett van, de nagyon megéri az árát :) Ki fogja birni 2-3 évig és semmi baja sem lesz :)
2015. jún. 4. 20:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiad nem nagyon szeretne egy odsi 4s-t :D Várd ki az őszt és vegyél neki egy iphone 7 et :D És azt tovább tudja majd használni mint a 4s-t amitől még az apple is lemondta a támogatást. Döcögve megy rajta a 8 az ios 9 et meg se kapja. 7 tel járnátok a legjobban. De ha androidosat akarsz venni akkor egy oneplus one-t ami 3x jobb mint a 6plusz és én már oneplusz onet hasznélok egy éve és még SOHA nem fagyott le :) Nagyon de nagyon szeretem
2015. jún. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!