Telefon vásárlás előtt állok, de nehéz a döntés. Mit javasoltok?
Hát igen, furcsállottam is mert a C az csak a Compact, ami csak 4.6", viszont ennyi pénzből, amit ráköltenél, bőven kijön belőle a sima Z3 is! Huawei-t szerintem felejtsd el, mert ugyan jó teló, de ennyiért már komolyabb márkát is kapsz, és "csak" 2 GB ramja van, pedig ilyen árban már 3-mal is kapsz telókat! Szóval vagy sima Z3, ha érdekel, vagy a G3.
Processzor, ram, tárhely, akksi, kamera képminősége, szoftver - teljesen egyformák, de én inkább a G3-at ajánlom: a Sony kamerájának felbontása csak automata módban 20.7 MP, manuális módban 8 MP-re esik vissza, míg az LG-é így is- úgy is 13 MP, ráadásul QHD-kijelzője van a Sony "sima" Full HD-jával szemben.
Szóval én a G3-at ajánlom, a nagyobbik változat (3 GB RAM/ 32 GB tárhely) a legnormálisabb webáruházak közül a Mobilbirodalom-ban a legolcsóbb, 1 év garanciával 101 000 Ft, 2-vel 117 500 Ft.
És ha van sim kártyád, bármelyik szolgáltatóét bele tudod rakni, mert független, ha nincs, egyszerűen vegyél csak sim kártyát valamelyik szolgáltatótól.
Igen, mindenben ugyanaz, mint a szolgáltatós, csak elfogad bármilyen hálózatú sim kártyát! Csak a GSM Vonal és a GSM Home azok a webáruházak, amik nem adnak alapból magyar menüt és minden tartozékot, az ÚjGSM pedig csak a tartozékokkal "spórol", kivéve töltő, azt azért ad hozzá.
A Mobilbirodalmon kívül még a Mobilkereskedés, az Újmobilok és a Turbado - ezek a legjobbak, szerintem előtte nézz körül mindegyikben.
Az tuti, hogy elírás! Az LG úgy csinálta meg a G3-at, hogy: 2 GB RAM és 16 GB tárhely, vagy 3 GB RAM és 32 GB tárhely, kombinálni nem lehet!
Ahogy látom, elég kemény vagy, még egy apróságon is így beindulású?! :D
Amúgy az egyetlen gond a webáruházakkal, hogy nem mindig lehet szabadon kombinálni a telefonok színét, és a garancia idejét, de ez nem az ő hibájuk, a gyártók kötik őket ilyen feltételekhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!