Nexus 5 vagy Xiaomi mi4i?
Már korábban is leirtam egy másik kérdésnél.De Neked is leirom hátha nem olvastad
Nexus 5-m van.6 honapig semmi baja nem volt.
Utána jöttek a gondok.Sokszor lefagy,és a "fotok" alkalmazás napok ota nem indul.
Fel vagyok háborodva hogy ennyi pénzért egy sz*rt kaptam.
Lehet hogy csak én fogtam ki a selejteset,de ajánlani nem fogom senkinek! :(
Csak te fogtál ki selejtet,de ezt megtárgyaltuk.Valószínüleg alaplaphibás.Szervizbe megcsinálják 1 nap alatt.
Nekem is nexus 5 van és valami hihetetlen gyors főleg 5.1.1-el memory leak is teljesen megszűnt,egyszerűen hibátlan a teljesítménye.Gyors stabil,röccenésmentes,megakaszthatatlan.
Ajánlom!
...A lényegen akkor sem változtat.
Én nem ajánlom.
35 munkanap a javitása...vastaps Nexus 5
Tényleg nem ajánlom.
Hangszórója átlagos,akksija átlagos,4 óra SOT-t elmegy.Nekem fél éves a nexus 5-m,hibátlan állapotú,semmi betű lepergés nincs.
2 nexus jön az idén.Az egyiket az LG gyártja a másikat a Huawei.Úgy hogy most kicsit nincs igazad.
Szerintem a gyorsasága és a stabilitása mellett eltörpül ez a 2 semmi hiba.Hát most nehogy már a hangszóró miatt ne vegye a kérdező.Ki nem szarja le a hangszórót?
Az akksi pedig 1 napot kibír.A többi telefon sem bírja többet ha egész nap nyomkodjuk.Csak ez míg este 7-re lemerül addig egy jobb akkival rendelkező este 9-re merül le.
Ez a két hibája vállalható az előnyei mellett.
Lehetetlen lefagyasztani?
Ne röhögtess.... akkor nekem mért sikerül állandóan???
Örüljetek hogy nektek "tökéletes" ez az átokfajzat telefon.
Vegyétek meg az enyémet ha ennyire oda vagytok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!