WinMobos, Androidos vagy IOS-es telot érdemes venni?
ha a két szempontot egybevesszük, akkor iOS.
a többi meg ízlés, illetve pénztárca kérdése.
én személy szerint 1 év wp-s várakozás után(ami ugye abban telt, hogy na majd de népszerű lesz...aztán sehol semmi) jobban örültem az iOS-nek.
én úgy mondanám, hogy jövő év elején érdemes erre visszatérni, amikor már talán a w10 eléggé leülepszik a legtöbb telefonon, és kiderül, mi is változott a wp8.1-hez képest.
Az iOS a legjobb ezt nem tagadom, de az a legdrágább is és a telefonok nem a legerősebbek "nagyobbak". Szerintem nem éri meg, de az a legstabillabb rendszer.
Android. Nekem ez a kedvencem, mert olcsón hozzá lehet jutni. Bár sokszor nem érdemes olcsót venni. Az a legjobb benne ha nem tetszik a gyári launcher akkorletöltesz egy újat.
Wp. Ez a leghelyhez kkötöttebb. Aki nem szereti a csempés elrendezést annak úgy se jön be. Nem szokása fagyni akadni. Már elég sok alkalmazás van rá úgy hogy az se probléma
Ezt neked kell eldöntened
Ha van pénzed akkor iOS
Ha nem szereted a helyhezkötötséget akkor android
Ha szereted a csempés elrendezést és a helyhezkötöttséget akkor Wp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!