Melyik oprendszer fagy kevésbé: a WinMo, az Android vagy az IOS?
mindegyik gyárto rendelkezik kevésbé erőss mobillal pl az iphone 4 már elég erősen fagy mert már 3éves , ahogy a Samsung Galaxy S2 is , meg a Nokia Lumia 800
de persze az újjabb mobilok nem fagynak pl Iphone 5S nagyon jól teljesit de drága szerintem , Samsung Galaxy S4 színtén nagyon jól teljesit és az ára is kedvezző , Nokia 535 olcso de gyorss viszont fotozzni ne akarj vele
A rossz alkalmazástól bármelyik megfagy. Az iOS-nél kisebb az esély, mert a multitasking hiányában (hehe) egyszerre egy alkalmazás futhat.
WP-n kevesebb az alkalmazás, kisebb az esélye, hogy hibásat, vagy rosszul megírtat teszel fel. De ha teletömöd vackokkal, akkor azt is meg lehet fektetni.
Maga az OS stabil, bármelyiket is nézed. A rajta futó program szokott elfeküdni, vagy esetleg valami bugos hardver vezérlő miatt áll fejre a rendszer, de korábban Androidon, és most iOS-en nagyon ritkán tapasztaltam. Androidon nem gyári ROM-mal volt ilyen bajom, az iOS kb. egy-két hónap folyamatos működés után indult újra magától, de csak egyszer.
(nem tartozik annyira ide, de valaki említette a multitasking hiányát iOS-en. Nem tudom, ki hogy van ezzel, a valódi multitask telefonon szerintem marhaság, azon kívül, hogy memóriát és erőforrást zabál, igazán másra nem jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!