Valaki tud hozzá egy működő battery fixet vagy olyan custom romot amivel nem jelentkezik ez a hibajelenség? Zöld lencsés MB525 Motorola Defy
Figyelt kérdés
Motorola defy-re felraktam a 2.3.6 androidot amiről nincs visszatérés korábbira (defy+). Minden jól működik az akkun(1500 mAh) kívül, kb 10 perc alatt lemerül és az értékeket is rosszul mutatja(100% ,99,98,60,50,20 és kikapcsol).2015. jún. 3. 00:28
1/2 anonim válasza:
A zöld/piros lencsébe nem merültem el, mert Defy+-t nyúztam, de nagyon-nagyon ajánlom tanulmányozásra a Wajk-féle Gingerbread MIUI-t. A legjobb rom. Nálam ezzel a Defy+ a 3 éves akkujával, reggel lehúzva a töltőről éjszakáig 80-85%-ra merült, szokványos mobilnet szinkron mellett, minimális, esetleg nulla beszéddel. És természetesen a szükségtelen folyamatok nélkülözése mellett :) Magasabb android verziókkkal ha akarsz kísérletezhetsz, de nem lesznek olyan gördülékenyek, mint ez.
Figyelj rá, hogy külön van Defy és Defy+.
2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam msgingert is wajk-ot is, gyorsak az rendben van de az akku ugyanugy lemerül, utóbbinál a kamera se jó. Utána olvastam picit valószínű az a gond h defy+os rom van rajt amihez defy+os akku kell(hf5x 3.8v). Most a legújabb cm11 van rajt 2015.06.03 frissítéssel ugyanaz a hibajelenség... :/
2015. jún. 5. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!