Nokia 5800XpressMUSIC?
Figyelt kérdés
sziasztok olyan gondom lenne hogy ha leszedek a nokiámra egy játékot indításnál a hálózatot kéri.meg ha témát szedek le zedgéről 5800 ra és azt irja nem kompatibilis.mitől lehet?2010. febr. 27. 07:53
1/1 anonim válasza:
Nem kompatibilis:
Ez erre a telefonra nem való, Nem engedi letölteni mert nem fog működni ezen a készüléken.
Azt ajánlom az OVI ÁRUHÁZból tölts le alkalmazásokat, mert a nokia NEM ANDROID telefon és nem engedi hogy úgy csak letölts dolgokat. SOKMINDENT ENGED de van amelyeket nem. Az ANDROID telefonokra bármit le lehet tölteni, azok jobbak, de nem olyan biztonságosak Bár én imádom az ovi áruházt is:)
Nem kompatibilis:
Lehet hogy nem biztonságos fájl. bajt okozhat a telefonodon. A nokia erre figyelmeztet, de az android telefonok nem, ....ebből a szempontból nem jó az android
Android:
Sony Erricson, okostelefonok.
(de én a nokiát szeretem, mer könnyebben kezelhető mint bármelyik másik)
És
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!