Lehet 200 ezer alatt normális telefont kapni, ami évekig bírja?
Nokia 106 5-6000 Forint
készenléti/beszédidő: 35 nap / 9,90 óra
Nekem egy régebbi model volt azt hiszem. 3év után adtam oda egy ismerősömnek, de még azóta se volt vele gondja.
Nem ugy mint ezek a divat tapogatós telefonok, amik arra vannak kitalálva hogy 1 év után megfeküdjenek.
"Érdekes, nekem mai "divatos tapogatós" telefonom van és már a 4. éve semmi baja. ;) "
Az már kiment a divatból. :D
Utolsó,köszönöm az értelmes választ!
A többieknek mondom,nem provokációnak vagy viccnek szántam a kérdést.Épp itt a gyik-on olvasni hogy mindenki a nexus6-ot,note4-et,iphone 6-ot ajánlja,mind 200 vagy fölötte mozog.
Ezért kérdeztem,hogy 200 alatt már nem is telefon a telefon?
Vagy akinek "csak" Samsungja van,az gáz?
Komoly gondok vannak, ha szerinted csak a 200 ezer fölötti okostelefonok bírják évekig! :D
Sony Xperia Z3, LG G3, Samsung Galaxy S6, HTC Desire Eye - bármelyikkel évekig el lehet lenni.
Nem én gondolom hogy azok bírják csak,hanem akik ajánlják.
Az S6 pl.horror áron van,iphone6 is és a Nexus6 is.Erre irányult a kérdés hogy ezek min.mind 200 ezres készülékek.
Samsung S5 pl.?Azt ismeri valaki!Vagy a Huawei márkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!