Melyik telefont vennétek meg? 90 000 Ft lenne a felső határ.
Gondolkozom most a HTC Butterfly 2 mobiltelefonon, a Sony Z1-en és a Samsung Galaxy Alphán. Ti melyiket vennétek? miért? vagy esetleg valami mást kéne nézzek?
Szeretném ha 2 inkább 3 évig nem lenne semmi bajom vele.
A válaszokat előre is köszönöm!
Z1 ezek közül szerintem.
De én ha androidot vennék újra, akkor kizárólag Nexust vennék. 90-ből már kb kijön egy Nexus 5
Azért a legjobb a nexus 5,mert stock android fut rajta és ennél tovább támogatott telefont nem kapsz ennyiért,sőt többért is csak a nexus 6-t.
Nekem van és nagyon gyors,valami hihetetlen röccenésmentes,megakaszthatatlan a telefon és 5.1.1 fut már rajta amiben már nincs semmi memory leak se semmi.Sebességben vetekszik az iphone 6-al ami azért sokkal újabb kiadás és 3x annyiba kerül.Hiába nexusoknál nincs jobb androidos telefon.Már az android M-t is lehet rá rakni,igaz ez még nem hibátlan,de majd ősszel már megkapja hivatalosan is az android M-t amit ezek a telefonok amiket felsoroltak a nexusom kívül nem fognak soha megkapni.
csak egy kicsit gyenge az akkuja.
ezért lenne jobb egy g2..arra egy CM rom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!