ConCorde Tab ROKEE 8GB tablet VS. DPS Dream 7 Wi-Fi 4GB Tablet PC. Melyik a jobb, és miben?
mindkettő nagyon ratyi
alapból se gyorsak, de be is lassulnak, frissítés nincs hozzá, stb., ne vegyél ilyet, egy használt ipad2 is jobb mint ezek
Egyik sem jó, van egy bizonyos összeg, ami alatt csak használhatatlan szemét van, ez jelenleg 25ezer körül van, WayteQ xTAB-7Q, Lenovo A7-10F Adam és Lenovo A7, ami jó ennyiért.
Amúgy a Rokee kijelzőjének a felbontása magasabb, ezért az a jobb.
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdés, mert a roket most 20 000 helyett 12 000-ért adja az extrém digitál vagy mi, viszonta másik meg alapnól 10 000.
És az érdekelt a roke egy sokkal jobb majdnem annyiért, vagy csak egy ujabb átverés hogy 20 helyett 12-ért adják a szar mikozben hasonló áron esteleg jobb is kapható
Meg jo hogy. Nem adnak ingyen. A kerdes nem az volt hogy adnaak e ngyen gyartok valamit hanem aaz hogy melyik a jobb es miben. Koszonom a valaszokat.
Mellesleg azota dream7-rol irok, mert 10000-ert kaptam, es igaz hogy a rokee 12000-ert sokkal jobb, de kaptam sört is 100 Ft-ert, s szerintem a dream plusz 20 uveg sör jobb mint a rokee sör nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!