Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell a Sony Xperia E...

Hogyan kell a Sony Xperia E okostelefonban belépni a recovery módba?

Figyelt kérdés

Ne mondjátok hogy hangerő fel, home gomb plusz power gomb, mert a home gomb még csak nem is gomb, hanem érintős..

És így nem működik.

2015. máj. 30. 18:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Azért mondtam hogy meghazuttolja magát a mondat, mert írod hogy rootoltad, és utána kérdezed hogy rootoljad :D

Az én régi telómat rootoltam nem ezt. :D Ez a teló az uncsitesómé xD

Nekem még nem volt sony-m, és nem tudtam hogy azokon nincsen, bocsi :D

Amúgy a probléma az, hogy elfelejtette a képernyőzárát, és a data factory resettel akartam segíteni rajta..

Apropó, ugye jól tudom hogy az a fájlokat meghagyja, és csak a beállításokat törli?

Garancia már nincs rajta, azt mondta.

A gépes dolog az működik, ha a képernyő le van zárva? Mert pl a fájlokat gépen nem tudod megnézni rajta, amíg le van zárva valamilyen kóddal vagy mintával, és nem a csúsztatóssal.

2015. máj. 31. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:

PC Companionnal/flashtool-al tudja újratenni, de a memóriakártyán kívül minden adat elfog veszni.

A PC companion a sony hivatalos programa, a flashtool nem.

2015. máj. 31. 21:15
 13/20 A kérdező kommentje:

Nos az a baj, hogy az uncsitesóm telefonjában nincs memóriakártya, szóval ennek nem fog örülni, és nem is fogja megcsinálni.

Más megoldást tudsz a kód feltörésére?

Amúgy olyan kérdésem lenne még, ha már ennyit értesz ehhez, hogy az LG Optimus L7 II-nek van alapból recovery-je? Ha nincs, milyen programmal tudom rootolni meg telepítgetni rá cwm-et és ROM-okat?

2015. máj. 31. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:
szerintem hanyagold. Hozzám is hoztak egyszer egy ilyen telefont. De mivel függő volt rooton kívül semmit nem tudtam csinálni vele.
2015. máj. 31. 21:30
 15/20 A kérdező kommentje:

Honnan tudjam hogy függő-e? (Havertól vettem.)

De amúgy a Samsungomnál nem számított hogy függő volt? Mert az szerintem az volt. Ha a szolgáltatónál veszed a telefont hűségidőre meg minden, akkor az függő, ugye?

Na mindegy, a lényeg hogy arra még telepítettem is másik ROM-ot.

2015. máj. 31. 21:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez a teló az uncsitesómé xD

Havertól vettem

tehát találtad valahol vagy loptad. De mindegy. Ha a hangerő + és a bekacsoló gomb hatására nem történik semmi akkor függő.

2015. jún. 1. 10:29
 17/20 A kérdező kommentje:

Te most tényleg ilyen hülye vagy?

Összesen 3 telefon volt itt megemlítve de te elveszted a fonalat?

Az xperia e az unokatesómé. Az s advance az én régi telóm volt amit elloptak. Az l7 ii pedig a mostani telóm amit az osztálytársamtól vettem, mert ő kapott egy g3 s-et.

Nem loptam!!!

2015. jún. 1. 12:34
 18/20 A kérdező kommentje:

Na de a lényeg:

tudja valaki hogy melyik program szükséges az L7 II-höz hogy telepítsek rá recovery-t illetve másik android verziót ha volna kedvem majd?

2015. jún. 1. 17:42
 19/20 Mobilerack válasza:

Na hogy tistában legyünk a dolgokkal.

Root:

Gépre telepíted a Kingo root programot.

Telefonon usb hiba keresés be kapcsolása.

Program indít teló rádug rootra nyom és vár.

Recoveryből az életbe nem rootolsz

Cwm recovery telelepít (nem nehéz)

Utána birizgálhatod

2017. márc. 8. 19:20
 20/20 godzilla34 válasza:

,Nagy segítség mondtam"

Nem vagy te egy kicsit paraszt?

2017. ápr. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!