Melyik a jobb telefon az LG KP 500, vagy a Samsung Díva?
Nemtudom eldönteni. Nagybátyjám szerezni akar nekem egy LG-t de nemtudom hogy jó lenne-e az nekem. A Díva nem jobb az LG KP 500-tól?? Énnekem nagyon megtetszett a Samsung Díva, de nemtudom, hogy melyik a jobb. Ezért kérdeztem meg. A Díva kb. mennyibe kerül a t-mobilnál dominó csomagban?? A válaszokat előre is megköszönöm!
Egy lány (:

szia:) Samsung mindenképp. Az Lg nem egy hosszú befektetés nagyon gyenge az érintője. Diva szebb is és jobb is, hosszabb életű. Nekem samsung s5230 Star (pink) van nagyon szeretem.
Samsung!!!
T-mobile-nál az ára dominó csomagban
50400Ft

Szia!
Ha az LG-t választod: akkor egy okos, menő, viszonylag kezelhető telefont kapsz, de nem biztos, hogy tartós.
Ha a Diva-t választod: akkor egy elegáns, okos, csajos, kezelhető, hosszú életű telefont kapsz.
Ha nem tudod eldönteni, akkor nézd az árakat. Én szerintem a Diva szebb, én azt választanám a helyedbe, és azt is választottam szülinapomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!