Ha szereted a 3.5 colos kijelzőt, akkor tökéletes.
Én ezt imádom, nekem egy 3GS van már 6 éve. :)
Ha ezt a kijelzőt szereted, megéri.
Viszont ha hardverben fejlettebb kell, akkor a 4S már kicsit elavult.
nekem is iPhone 4s-em van,de nemsokara le fogom cserelni egy 5-re ( a 6os formaja mar nem tetszik nekem, tul nagy)
szerintem megeri venni, ha szereted a format, a letisztultsagat, es nem vagysz nagy extrakra.
én is azt mondanám, hogy kis igényekre végülis egy megbízhatónak mondható telefon.
azt azért hozzá kell tennem, hogy a 4S-ek akksija alapvetően kicsire sikeredett, szóval ez egy elég kellemetlen pont, illetve a 8 gigás változatot abban az esetben is messze el kell kerülni, ha valaki csak minimális dolgokra szeretné használni, mert még arra is kevés.
én azért nem vennék már, ha lenne egy kis plusz pénz, szerintem is minimum egy 5-öt vagy 5C-t vegyél(ebből is szigorúan minimum 16 gigásat). ezekkel egy alapfelhasználó simán el lenne másfél-2 évig. aki olyan átlagfelhasználó, az is egy max 1 évig. én legalábbis így látom.
Az 5C-t kerüld, gyengébb a hardvere, mint a simának.
Annyi az extrája, hogy színes.
Köszönöm a normális válaszokat!
Azért kérdeztem mert telefonvásárlás előtt állok és vagy egy I4s-t veszek vagy egy I5c-t. De az 5c-re sokan panaszkodnak.
Ment a zöld kéz.
Köszi az 5c-seknek is Én is a tárhely miatt gondolkozom ezen a telón de tetszik meg semmi baj nincs vele.
A 4s-t igazából azért venném meg, mert tetszik a kijelzője kézre áll stb. a hardveréről tudok es hogy nem lesz frissítés, ezek nem érdekelnek. Leginkább legyen megbízható, gyors, szép képeket csináljon, lehessen rajta netezni és nem utolsó sorban telefonálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!