Milyen telefont vegyek? (több lent)
Már teljesen bizonytalan vagyok benne hogy milyen telefont vegyek. Van aki azt mondja hogy wp-t van aki azt mondja androidot. van aki azt mondja hogy az android trá*ya, van aki azt mondja a wp az .!? Akkor most melyik? indok? (nincs pénzem iOS-ra) ÉS melyik termék (gyárto/típus)max: 60k
2-3 évet jo lenne ha birna :D ha ez lehetséges egyáltalán androidos ill wp-s telonál
Mindenki más, mindenkinek mások az értékei..akinek a wp jött be jobban, mint az android, az természetesen a wp-t mondja, a wp-t részesíti előnyben, ellenben azzal, akinek az android jött be jobban, mint a wp, az pedig az androidot fogja előnyben részesíteni...
Ahány ember, annyi vélemény.
Nincs két, egyforma ember, sem két, egyforma telefon.
Lehet, hogy droidból pont egy olyat fogsz ki, ami gond nélkül kiszolgál 3 évig, de az is lehet, hogy pont egy olyat, ami már a 2. hónap után a végét járja..ugyan ez windows alapú telefonnál...
Én speciel wp párti vagyok, mert nekem az vált be jobban.
Win 8at használok telefonon, win 8at használok gépen, win 8at használunk suliban..ez lett nálam a befutó.
Nincs tökéletes rendszer, mindkettőnek megvannak a hibái.
Droid:
-érteni kell hozzá és nem lehet összevissza telepítgetni, mert akkor tényleg belassul fél év után
-van, hogy a frissítések nagyon rosszak, hibásan települnek rá az előző rendszerre, ilyenkor szükséges egy factory reset
-Különböző gyártók belepakolják a szemetüket, amit csak roottal lehet kiirtani
(az utolsó 2 hibát könnyedén kivédheted azzal, ha nexust veszel)
WP
-Kevés lehetőség
-Kevés alkalmazás
-(Szerintem) ronda felhasználói felület
Én az Androidot ajánlanám, de ha 60k a limit, akkor lehet jobban jársz a wp-vel. Igazán jó droidos telók 100któl vannak, hacsak nem használtan veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!