Mikre kell figyelni használt iPhone vásárlásakor?
Állapot, kor, esetleg nem árt ha van gari, és a legfontosabb:adás-vételi szerződés nélkül nincs üzlet.
Szerintem Kb ennyi. Meg mindent próbálgass végig.
legfőképpen arra, hogy az Apple ID-ből legyen kilépve.
kipróbálásnál kérd az eladót, hogy még ne is csináljon előre gyári visszaállítást, hanem azt tegye meg előtted.
ha valaki már egyből úgy adja a kezedbe, hogy aktiválatlanul, az lehet gyanús, mivel odáig el lehet jutni anélkül is, hogy kilépjen az ID-ből, viszont ha nem vagy netközelben, akkor majd csak otthon fogsz rájönni, hogy nem tudod beaktiválni.
emellett persze az ilyen alapvető ellenőrzések, wifi, bt, hangszórók, mikrofon jók-e, stb. és persze érdemes kérni az eladót, hogy 100%-ra feltöltve adja oda.
hívásnál a közelségérzékelőt is ellenőrizd, jól működik-e.
én ezzel csúsztam el az 5S-em vásárlásánál...megkaptam 20-onpár %-os töltöttséggel, próbálgatás közben le is merült, így fel kellett mennünk az eladóhoz bedugni egy kicsit. hívást nem próbáltam ki, csak utólag derült ki, hogy néha állandóan aktív a közelségérzékelő, és azonnal elsötétül, ahogy elindul a hívás, valamikor meg egyáltalán nem reagál. szakszervízben meg 10ezres a javítása.
Arra kell figyelni, hogy vásárlás előtt gyere fel a gyk-ra, majd írj ki egy kérdést a következő címmel: Mikre kell figyelni használt iPhone vásárlásakor?
A keresőt még csak véletlenül se használd, nem azért van ott, továbbá visszaolvasni se jusson eszedben, hiszen nem teszik fel ezt a kérdést hetente 3x.
amint látod utolsó, csak neked esett nehezedre válaszolni.
én pont azokat nem értem, akiknek válaszolni nincs idejük, mert hát úgyis vótmá ez a kérdés...de arra van idejük, hogy 2-3 sorban kiosszák a kérdezőt, hogy hát ez milyen gáz már...:D
Nem, nem esett nehezemre válaszolni.
Válaszoltam, mert megtehetem, és miért ne?
Kiosztottam..miért ne?
Talán benne van a szabályzatban, hogy nem tehetem meg?
Most majd úgy is jönnek, és lepontoznak, de hát őszinte leszek, hol nem szarom le szerinted?
Láss csodát, erre is volt időm...igazán katasztrófa :S
Hűha..ebben a pár percben, amég ezt a hasznos választ megosztottad velem, addig akár futhattál volna egy kört is! Jó neked, hogy ennyi szabadidőd van!
És igen, megnyomtam csak neked a "piros kezet"!
Remélem több kommenteddel nem találkozom sehol!
Remélem igen :)
Valóban, futhattam volna 1 kört, de akár te is.
Bízom benne, hogy marad a 0%, mert ez legalább boldoggá fog téged tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!