Könnyen át tudják írni szoftveresen egy note 4 IMEI számát?
Figyelt kérdés
Kb egy hete ellopták a gyárilag kártyafüggetlen note 4 telefonom.A rendőrségen azt mondták ne tiltassam le(nem is tudom független telefont lehet-e szolgáltatónál egyáltalán)mert így nyomon tudják követni milyen kártyát raknak bele.Én viszont úgy tudom az imei számot szoftveresen pofon egyszerűen át lehet írni.Igaz ez?Van esély,hogy imei alapján megtalálják a telefonom?2015. máj. 28. 19:18
1/7 anonim válasza:
igen, hát valójában szerintem tökmind1, mert ha nem tiltatod le, akkor gyorsan csinál rajta egy resetet, és már be is adja valami gsm boltba, ha meg letiltanád, akkor viszonylag könnyű átírni. nekem már sikerült egyszer vásárolni olyan telefont, ami nem ugyanaz az IMEI számot írta ki, ami az akksi alatti matricán volt. bajom nem lett belőle, nyilván nem, hiszen így beazonosíthatatlan igazából.
2/7 anonim válasza:
Nem látok rá túl nagy esélyt, hogy megtalálják, de hátha! Az IMEI számot meg nem túl egyszerű átírni, a piti telefontolvajok nem hinném, hogy foglalkoznak vele.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Azért én reménykedek hátha...
2015. máj. 29. 04:19
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként maga a cselekmény nem pitiáner lopásnak számít mert az éjszakai buszon húzták ki a zsebemből miközben aludtam.Ez kifosztás büntettének minősül ami kb a rablással egyenértékű súlyos bűncselekmény és minősített esetben(mondjuk ha többen követik el)akkor 5-10 évig terjedő szabadságvesztés kapható érte.A rendőrség tehát foglalkozik az üggyel az biztos.A nyomozás eredménye kérdéses viszont.
2015. máj. 29. 04:52
5/7 bp1985 válasza:
Nem akarlak bántani, de aki alszik az éjszakai buszon, az ne csodálkozzon, ha kizsebelik.
6/7 anonim válasza:
rendszeresen csinálják 4-6os vonalán is. ha elkapják az illetőt, éjszakára beviszik, reggel kiengedik. valójában ez megy. de azért hátha tényleg meglesz, én nem fűznék hozzá reményt.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem csodálkozom de azért az sem egy empatikus hozzáállás,hogy aki alszik a buszon az megérdemli.Nehogy már csak mert valaki elalszik,rosszul lesz vagy bármi azt ki kell rabolni!Szerintem nem ez lenne a természetes hisz ha mindenki így gondolkodna és magatehetetlen embereket rabolna ki akkor szép kis világban élnénk.
2015. máj. 30. 05:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!