Endomondo programban csak az első km után jelez, a többinél már nem?
Endomondo programot használok Android telefonon. Szépen mér, pontos, jól teszi a dolgát. Egyetlen problémám, hogy be van állítva, hogy elvileg km-enként csipogjon és rezegjen. Ezt az első km után meg is teszi, de a többi után nem. A kijelző végig be van kapcsolva, néha hozzáérek, hogy ne kerüljön valamilyen sleep módba, de akkor is ezt csinálja.
Mi lehet?
Használd a runtasticot.
Ezt egy másik kérdéshez írtam válasznak, de ide is jó.
Kb 2-3 éve leteszteltem az összes sport trackert, ezt megismételtem kb 2 hete. És nagyon durva hibák lesznek, hogyha átviszed az adatokat az egyik appból a másikba. A konklúzió pedig az volt, hogy még mindig a runtastic a legpontosabb. Számomra fontos volt, hogy a GPS megfelelően működjön. Némelyik app nagyon durva eltéréseket tudott produkálni, mind az útvonalban mind a sebességben. A szívritmus figyelés is abban volt a legpontosabb.
A második az endomondo volt
Nálam az végzett a 2. helyen. Bár az már produkált itt-ott érdekes dolgokat, pl komoly GPS hibát olyan útvonalat írt be ami lehetetlen volt házakon keresztül vezetett. Meg a szívritmust sem mutatta itt rendesen. Amikor 2-3 éve csináltam a tesztet, akkor is volt amelyik app ilyen hibát produkált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!