Apukám 55 éves lesz, és ezért egy új telefonnal szeretnénk meglepni. Milyet ajánlotok neki?
emporia meg ilyenek nem.... :D ennél komolyabb válaszokat szeretnék, tehát: gps kell neki, wifi,
Anyukámnak samsung young van, de a kihangosítása elég ratyi.... én spec Nokia párti vagyok, de a Férjem Lenovoja is jó:)
ár: 20-30 között....és készülékvásárlás, mert van egy flottás előfizetésünk évek óta....
köszi:)
én nem merném az apámat 30 ezres készülékkel meglepni...
azzal nem lehet dicsekedni, hogy -na, öcsisajtok! ezt figyuzzátok!a lányomtól kaptam!
komolyan.
szeretnénk meglepni...tehát többen...amúgy húha...miért gond, ha a család telefont venne?:D nem értelek:) elég "régi" telefonja van. nincs gps-ünk az viszont kéne...és most nem azért, de az 55 éves Apukám minek menőzne?:D vigyáz a dolgaira és normális családunk van nem menőzik csajoknak:D és ha az a gondod, hogy 30ezres...képzeld van olyan család, aki nem engedheti meg magának az iphone 6-ost és....figyelj...örülnek annak a telefonnak is.....húúúúhaaa ....létezik iylen ember? bizony ám:D
2. válaszolónak köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!