Okostelefonon Domino Surfre váltottam, az internetet mégsem érem el. Why?
Figyelt kérdés
Tegnap óta vagyok telekomos (náluk vettem pár hete egy hálózatfüggő telefont, amiről eddig csak wifin neteztem), alapból sima Dominó csomagba kerültem, amit azonnal átváltottam Dominó Surf-re. A váltás a Telekom szempontjából sikeres volt, hiszen levonodott a 890 Ft. A Napinetet kapásból kikapcsoltam, a problémám pedig az hogy egyáltalán nem tudom elérni az internetet.
Szerintetek szükségem lett volna a Napinetre is az interneteléréshez?! Mi más lehet a gond?
2015. máj. 27. 19:33
1/1 A kérdező kommentje:
Akkor megválaszolom a saját kérdésemet.
Igen, szükség van rá. :-(
(Tehát, alapból 890 és ha véletlenül túllépi az ember, kérdés nélkül további HUF 195. Jah, az arányok... Nekem naon nem bejon ez a lehúzós megoldás.)
2015. máj. 28. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!