Érintőképernyő csere házilag?
Figyelt kérdés
Lumia 625-ről lenne szó és ebay-en rendelnék érintőpanelt meg a hozzá való szerszámokat. Mennyire lehetséges ezt otthon kicserélni? Már találtam videókat róla, ott nem tűnik bonyolultnak. Csak nem tudom mennyire a ragasztott rész szétszedni. És az új panelen már rajta lesz a ragasztó vagy azt hogy rögzítem?#lúmia #érintőképetnyő
2015. máj. 26. 17:53
1/5 savanyújóska válasza:
Nem lesz rajta, azt neked kell szerezni. Plusz nem TŰNIK bonyolultnak, de a hőlégfúvó nem játék, plusz nagyon könnyű kis bizbaszokat letörni, amiket utána tuti nem fogsz visszaragasztani, de cserébe rosszul néz ki/nem lehet miatta rendesen összerakni a telefont.
2/5 A kérdező kommentje:
És ilyen ragasztót hol tudok venni vagy milyen boltban keressek?
2015. máj. 31. 13:27
3/5 anonim válasza:
Én rendeltem ebay-ről olyan embernek, aki cserél kijelzőt, viszont ragasztó nem kellett neki. Idáig sikeresen cserélt, viszont ha úgy nézzük, akkor ezzel foglalkozik, szóval nem az első ilyen cseréje volt.
4/5 A kérdező kommentje:
akkor volt rajta ragasztó alapbol, vagy hogy?
2015. jún. 3. 20:59
5/5 savanyújóska válasza:
Nem, valószínűleg, ha ezzel foglalkozik, akkor az ilyen fogyóeszközből neki is van készlete. Szerintem ebayen érdemes keresni ragasztót is, digitizer glue, vagy valami hasonló néven futhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!