Misshutcherson kérdése:
Megéri az iPhone 5c?
Figyelt kérdés
Akciós a t-mobile-nál. Megéri megvenni,vagy inkább samsung galaxy s5 vagy lumia 930, sony xperia e3 vagy lumia 830?#ingyen #munka #telefon #IDE #szerelem #szép #Jennifer #iPhone 5C #Samsung Galaxy S5 #Nokia Lumia 930
2015. máj. 26. 17:27
21/31 A kérdező kommentje:
Na! köszönöm szépen!! szerintem egy samsung vagy egy apple termék lesz..
2015. jún. 17. 18:56
22/31 kérdező.. válasza:
Inkább lumia mint samsung.De fogok én téged győzködni?!Vedd amelyiket akarod.Leszarom most már.
23/31 anonim válasza:
22#
Úgy győzközd meg, hogy samsungot írj. Tehát igazat.
24/31 A kérdező kommentje:
jó. most már mindenki unja,én is, szóval samsung.
2015. jún. 18. 10:11
25/31 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek samsung galaxy youngja van nem olyan rossz az.Nem egy gyors telefon de rátöltött pár játékot amit használ is és nem akad nem fagy.Pedig 2 éve már biztos megvan neki és használtan vette.Talán félévesen.De az antutu bechmark teszt is 3000-rel több mint amit a kimovilon írnak s g youngról.
26/31 anonim válasza:
Ezt azért írtam mert előttem annyira rossznak mondták az sg youngot.A kérdésre válaszolva vedd az s5-öt.
27/31 anonim válasza:
Ja. Nekem ma töltötte be a 11 hónapot ès semmi baja.
28/31 kérdező.. válasza:
Mikor lejár a garancia majd akkor mond ezt topdávid.
29/31 kistigris99 válasza:
kérdező...
Neked se volt még samsung telefonod, hogy állandóan szidod őket.
Galaxy S5-re szavazok. Jobban megéri. Attól is függ, hogy android-ot vagy windows phone-t akarsz használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!