Melyik a ma kapható legjobb telefon 70 000 - 90 000 Ft között?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S4 LTE, LG G2, Sony Xperia Z1 / Z2
Ezeket néztem ki, de természetesen más típusok is jöhetnek ötletnek.
2015. máj. 25. 23:16
1/7 anonim válasza:
Ma olvasom pontosan ugyanezt a kérdést harmadszor, olvass vissza.
2/7 anonim válasza:
Sony semi képpen, G2 vagy S4 közül nálam G2, de az S4 el sem lősz mellé, esetleg egy iphone 5c!
3/7 kérdező.. válasza:
Kb napi 10 ilyen kérdés van.Most már unom.
4/7 anonim válasza:
2# nem tudja mit beszél, nyugodtan vehetsz Sonyt. Sony Z1-et vegyél,ha kapsz ennyi pénzért.
6/7 anonim válasza:
LG G2 szerintem mindenképpen jöhet. :) Nekem olyan van, nagyon meg vagyok vele elégedve, semmi baja sose. Szerintem azt érdemes megvenni. De ez csak az én véleményem. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! G2-t vettem és nagyszerűen működik hónapok óta. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt vettem, mindent tud, amire nekem szükségem van, sőt, még többet is... dizájn, kezelhetőség és tudás szempontjából is tökéletes.
2015. aug. 21. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!