Galaxy s4 telon a frisites 5. 0.1 frissites utan masnak is elromlott a fenykepezo gep?
Figyelt kérdés
Galaxy S4 en frissitettem az oprendszert es az 5.0.1 van most rajta.
Elrontotta a fenykepezo gepet, es a fenykep albumot is. A sima soft reset vagy hard reset semmit nem old meg, mivel ettol nem fogom visszakapni a regebbi rendszert. Mit csinaljak? Van meg ra gari is.
2015. máj. 25. 19:00
1/2 anonim válasza:
hat nem tudom én is megbántam már hogy felraktam az 5-öt, nekem amugy csak annyi baja lett hogy nagyon halkan szolnak a zenék és hamar lemerül a telo :(
2/2 A kérdező kommentje:
Tul sok kep volt a rendszeren. Es a telo ezert letiltotta a fenykepezest a telon! Okos dogok ezek.
2015. máj. 31. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!