Melyik a jobb szerintetek? Az Android vagy a Windows Phone?
honnan tudod, hogy orvosolni fogja? ez meg egy béna feltevés. annó, 8.0-nál ugyanezeket mondták, hogy húú, majd a 8.1 kijön, akkor drasztikusan megugrik a fejlesztők körében a népszerűsége...azóta sincs semmi.
látom ez a kérdés is csak egy ilyen hitvita indításának lenne jó.
az, hogy melyik a jobb teljesen szubjektív.
az is egy béna kifogás szokott lenni, hogy az android rossz. a stock rendszer van annyira stabil, mint a wp.
én teljesen más okból kerülném el az androidot, egyszerűen nem tetszik, de ha okosan használja az ember, egyik rendszer sem jobb a másiknál.
A Win 10 annyiban javít ezen, hogy lesz minden Win platformon Store, illetve méginkább leegyszerűsíti a multiplatform fejlesztést mind Win-WP, mind WP-iOS/Droid között.
Viszont a részesedése továbbra is 5% alatti, szóval még kérdéses, hogy ez milyen látványos változást fog hozni.
Hát én nem használtam még WP-t. Az Android jobban mókolható, én emiatt szavaznék erre. Ha lenne jó ár/érték arányú Jolla OS telefon, esetleg tegyükfelhogy továbbfejlesztették volna az S^3 Bellet az utóbbi pár évben, akkor ezek közül választanék.
WP nem tudom felületre mennyire modolható, de én a felülete miatt nem választanám. Erőltetnek egy koncepciót, de engem még az is zavar, ha egy ikon vagy gomb nem a nekem tetsző helyen van és nem esztétikus minden számomra.
nem allitolag hanem tenyleg lehet.
Ez amugy valoban hitvita.
Azt tudom, hogy a gyárilag mit lehet testre szabni.
Egyébként ha valaki teljesen elégedett a felülettel, akkor ez nem hátrány, lehet hogy nekem is megtetszene, ha egy Nokia 930-at hozzámvágnának egy hétre.
Én arra gondolok, hogy ha valami kisebb dolog nem tetszik, akkor nem biztos hogy olyan egyszerű áthidalni, mint droidnál.
nekem Nokia lumia 630 as telóm van!!
és már rengeteg játék van rá ( asphalt 8 airbone). Ezen Windows 10 van.
és igen a Nokia Windows phoneok sokkal jobbak mert nem fagy le mint az android. én csak tudom nert nekem 2 androidosom is volt de ahogy megkaptam a Nokiát azonnal repült ki a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!