Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok Iphone 4Srol...

Hogyan tudok Iphone 4Srol szamitogepre tenni kepeket?

Figyelt kérdés
Egyik ismerosom azt mondta hogyha szinkronizalom akkor letorlodik az osszes kepem, azota nem merem hasznalni az ITunest.

2015. máj. 24. 09:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Az ismerösöd nem tudom mire gondolt, ami be van pipálva az iTunesban, az szinkronizálódik, nem vész el!

De van egy jóval egyszerübb megoldás:

Telepíts a gépedre iCloud vezérlöpult-ot!

[link]

Ez (többek közt) szinkronban tartja a Safari könyvjezöidet a kiválasztott PC-böngészövel, illetve a PC-n a képek mappába csinál egy Saját Fotóstream nevü mappát, ide kerülnek az iPhone-ról a képek. Nem kell kábel nem kell iTunes, csak egy wifi-kapcsolat, és már küldi is automatikusan, semmit nem kell csinálnod!

Azonban vigyázz, amit az iPhone-ról törölsz, törlödik a gépröl is, és fordítva. Ezért nyisd meg a Saját Fotostream mappát a gépen, ott válogasd ki ami kell, és mentsd el a gépeden egy saját mappába, vagy töltsd fel felhöbe- én az utóbbi megoldást választottam. Ezután lehet "kipucolni" az iPhone-t.

Ha további kérdésed van, írj bátran priváton, segítek szívesen!

2015. máj. 25. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!