Hogy-hogy ilyen olcsón is lehet venni telefont ebay-on?
Figyelt kérdés
Pont samsung galaxy s5-öt szeretnék venni (de rendes boltban) csak az árát néztem és láttan egyet 250 fontért újat! 8gb memória kártyával szállítással mindennel együtt. És 320-an már vettek. Abból 316 pozítív kommenteket írtak hogy tökéletes minden,ár,telefon. Tehát tényleg van ilyen? Lepottyant a kamionról vagy mi? Nem lesz bajuk a vásárlóknak belőle? Ha ilyen tényleg van hogy ilyen olcsó akkor énis veszek. Ti voltatók már így?2015. máj. 23. 23:47
1/7 anonim válasza:
Szegeny naiv kisfiu... Lopott, kinai belpiacos, sim-zarolt, barmi lehet. Ha valami baja van, hova viszed, Hong Kongba szervizbe?
Egyebkent 250 font az kb. 100e forint, ennyiert itthon is megkapod, nem tudom mitol olyan olcso az.
2/7 anonim válasza:
Olcsó???
250 Font=104 ezer Ft
Ennyiért itthon is kapsz Samsung galaxy s5-öt ingyenes házhoz szállítással.
A másik dolog meg hogy külföldi angol boltba szól a garancia, ha esetleg lesz valami garanciális baja a telefonnak akkor fogsz szenvedni a visszaküldésével meg az egész dolog lebeszélésével hogy mi a baja meg stb...
3/7 A kérdező kommentje:
Angliában élek.... amit írtál az is új? Mert lehet hazautázásig várok és ott veszek.
2015. máj. 24. 11:13
4/7 A kérdező kommentje:
Az új ára nem 400+ font felett van?
2015. máj. 24. 11:17
6/7 anonim válasza:
igen az is új nézd már meg a linket
7/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem O.o Van ugyan ilyen oldal ami angol? Ahol az ár is ugyanennyi?
2015. máj. 24. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!