Vigyem el szervízbe vagy GSMbe? Vagy megjavul magától?
tegnap beleejtettem a levesbe(:D) a nokia 5310emet.azonnal szétszedtem,megtörölgettem,kicsit szárítottam rajta,nem kapcsolt be.egy-két óra múlva annyit értem el,hogy ha próbáltam bekapcsolni,rezzent egyet(úgy mint amikor hívnak és rezeg,csak nem végig)de ezen kívül semmi.ma már elértünk annyit hogy bekapcsol,de nincs világítás,és egy kicsit akadozik a kép.a legnagyobb baj hogy töltőcsatlakozóval lefelé esett bele abba a 2 kanál levesbe.hallottam,hogy van egy csík a telefonokban,ami folyadék hatására elszíneződik,így megtudják,hogy beázott,és nem csinálnak vele semmit,mert erre nem érvényes a garancia.namármost én találtam az aku alatt egy picike fehér papírkát jelzés nélkül.az lenne az?
nem tudom,olvastam itt,hogy ilyenkor nem érdemes szervízbe vinni,inkább gsm-be,ott olcsóbban megcsinálják.vagy ez már menthetetlen?
bekapcsoltam,működik rendesen,csak alig lehet belőle kivenni vmit,mivel nincs világítás.
vajon meg tudják csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!