Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vigyem el szervízbe vagy...

Vigyem el szervízbe vagy GSMbe? Vagy megjavul magától?

Figyelt kérdés

tegnap beleejtettem a levesbe(:D) a nokia 5310emet.azonnal szétszedtem,megtörölgettem,kicsit szárítottam rajta,nem kapcsolt be.egy-két óra múlva annyit értem el,hogy ha próbáltam bekapcsolni,rezzent egyet(úgy mint amikor hívnak és rezeg,csak nem végig)de ezen kívül semmi.ma már elértünk annyit hogy bekapcsol,de nincs világítás,és egy kicsit akadozik a kép.a legnagyobb baj hogy töltőcsatlakozóval lefelé esett bele abba a 2 kanál levesbe.hallottam,hogy van egy csík a telefonokban,ami folyadék hatására elszíneződik,így megtudják,hogy beázott,és nem csinálnak vele semmit,mert erre nem érvényes a garancia.namármost én találtam az aku alatt egy picike fehér papírkát jelzés nélkül.az lenne az?

nem tudom,olvastam itt,hogy ilyenkor nem érdemes szervízbe vinni,inkább gsm-be,ott olcsóbban megcsinálják.vagy ez már menthetetlen?

2010. febr. 25. 17:16
 1/4 anonim válasza:
nekem is ázott már be telóm, otthon tuti nem lesz jó álapotú, nagyon haldoklós lesz, az az igazság, hogy nem ilyen színező izé alapján mondják meg, mert nekem úgy volt, hogy képeket küldtek a chipekről de amúgy passz, ha beviszed, és kiderül h beázott, nem az lesz, hogy akkor gari nélkül xy-ért megcsinálják, hanem visszaadják és mondják h nem érvényes rá a garancia, akk megint beküldheted fizetősen, vagy elviheted egy gsm-be
2010. febr. 25. 17:20
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor semmi esély hogy magától megjavul?pedig itt sokan írták hogy napokkal később jó lett és semmi baja...:(
2010. febr. 25. 17:21
 3/4 anonim válasza:
Nekem a sony ericsson t610 em (nem mai darab)3 szor esett vizbe hagytam száradni és semmi baja
2010. febr. 25. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:

bekapcsoltam,működik rendesen,csak alig lehet belőle kivenni vmit,mivel nincs világítás.

vajon meg tudják csinálni?

2010. febr. 26. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!