Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyenek a Windows Phone-os...

Milyenek a Windows Phone-os Lumiák? Csak olyan írjon, akinek már volt/van! Kapni fogok egy telefont a ballagásomra, a Motorola Moto G 2nd 4G-t néztem ki magamnak, de állítólag a WP is jó, csak én kicsit tartok tőle.

Figyelt kérdés

2015. máj. 22. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
teljesen jo a wp, stabil gyors nem akad, sokaig tamogatott minden telefon szinte... alkalmazas pedig sokkal tobb lesz ra miutan kijott a win10... hosszu tavra szerintem a legjobb valasztas egy ilyen telefon...pl 640
2015. máj. 22. 15:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Lumia 735-öm van, nem használok az alapokon kívül sok alkalmazást, (közlekedés, térképek, face, instagram, spotify, skype) játszani sem szoktam rajta, ezért ezekről nem tudok nyilatkozni. Viszont nagyon jól kihasználható, hogy a számítógépen is windows van, office, one drive nekem ezek fontos dolgok a dokumentumaim miatt. GPS kifogástalan.

Ami viszont általános és szerintem mindenki számára fontos: gyors, nem akad, nagyon szép képeket csinál. Az energiagazdálkodási és mobilinternet felhasználási beállítások segítenek, hogy minél tovább elég legyen a net, és az aksi se akkor merüljön le, amikor épp kellene. (1,5 napig bírja nagyon intenzív használat mellett, átlagos használattal 2 nap, ha csak néha nyomkodom akkor 2,5 kb).

2015. máj. 22. 21:29
 13/14 anonim válasza:
Apámnak van windowsos Lumiája, õ nagyon elégedett vele, gyors, de mellette kevésszer fagy le, a kamerája pedig marha jó, a gps is normálisan mûködik, ritkán akad ki.Játszani nem szokott rajta, úgyhogy azt nem tudom, milyen.Szerintem megéri.
2015. máj. 23. 15:53
 14/14 anonim válasza:
Szerintem dötsd el mit szeretnél kapni a ballagásodra, ha játszani akarsz kérjél x-boxot, ha telefonálni akkor meg egy Lumiát ! Lumia 930 tulaj
2015. máj. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!