Sony Xperia Z3?

Figyelt kérdés
A hardverapro nevű oldalon néztem egy Sony xperia Z3-at 113.000 FT, és 24 hónap garancia van rá, felhivtam akitől akarom venni és azt mondta,hogy gyári SONY GARANCIA van rá, szerintetek igaz lehet, szerintetek megéri megvenni? Ja és személyesen is át lehet venni.
2015. máj. 22. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Amennyiben van személyes átvétel, feltétlen. Nagyjából ekkörül vannak az árak gsm üzletekben is.
2015. máj. 22. 10:20
 2/3 A kérdező kommentje:
És honnan tudom,hogy a garancia valóban gyári és a Sony szakszervizben érvényesíthető? És még azt honnan tudom megállapítani, hogy a telefon eredeti vagy klón??
2015. máj. 22. 10:40
 3/3 kérdező.. ***** válasza:
Megnézed a számlát,hogy hol vette és ha olyan helyről vette ahol gyártói garit adnak akkor az jó.
2015. máj. 22. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!