Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jogos lenne az igényem?

Jogos lenne az igényem?

Figyelt kérdés

Nincs egy hónapja, hogy vásároltam egy Galaxy Note 4-et, és az érintőceruzáról valamint a töltő és jack aljat környékéről már a 2. héten elkezdett lepattogni a festék.

Tekintve hogy még egy hónapos sincs, és tényleg vigyázok rá, elég felháborítónak tartom hogy ilyen "minőségi" a kidolgozás, gusztustalanul néz ki.

Szerintetek érdemes lenne bevinni a szervízbe garanciális cserére, jogos az igény?

2015. máj. 21. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. máj. 21. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen!
2015. máj. 21. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
A helyedben mindenképpen megpróbálnám, bár tartok tőle, hogy arra fognak hivatkozni, hogy te nem használtad azt megfelelően, esetleg azt mondják, hogy a Samsung még nem jelezte feléjük ezt a problémát. Annak idején az iPhone 5-ök koptak el 1-2 hét alatt és sajnom azokat sem cserélték.
2015. máj. 22. 09:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogyan elmesélted, érdemes megfutni a köröket, bár tudnod kell, a festék sem szokott magától lepattogni, és a kijelző sem betöredezni.

NE legyél nagyképű, ismerd el ha leejtetted, de egy kört megér.

2015. máj. 22. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

"töltő és jack aljat környékéről"

Csak ott kopott, ahol mint nap matatsz, mi? Ez aztán k. váratlan fordulat. De csapkodd az asztalt a szervízben, had röhögjenek egy jót a srácok :)

Viszont én már rég a vonat alá feküdtem volna a helyedben, mintsem hogy egy lepattogzott festékű ceruzával kelljen gépészkednem!

2015. máj. 22. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem kopott, hanem szó szerint lepattogott a festék!

Ha kopott lenne, nem foglalkoznék vele, saját hibám.

Egy két hetes (már akkor ilyen volt) 200 ezres telefonról beszélünk, nem valami 30000-es kínai csodáról.

Nem ejtettem még le.

Igen, használtam, mert szerintem arra van. De elég gáznak tartom hogy egy ilyen árkategóriájú telefon 1 hétig tud szép lenni anélkül hogy valami golyóálló tokba lenne becsomagolva. Ez vele az egyetlen hibám, amúgy imádom, nagyon jó telefon.:)

Egy kört megfutok, de az asztalt verni nem fogom egy ilyen miatt.

Ja és máshol trollkodj zoligyerek :)

2015. máj. 22. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!