Jogos lenne az igényem?
Nincs egy hónapja, hogy vásároltam egy Galaxy Note 4-et, és az érintőceruzáról valamint a töltő és jack aljat környékéről már a 2. héten elkezdett lepattogni a festék.
Tekintve hogy még egy hónapos sincs, és tényleg vigyázok rá, elég felháborítónak tartom hogy ilyen "minőségi" a kidolgozás, gusztustalanul néz ki.
Szerintetek érdemes lenne bevinni a szervízbe garanciális cserére, jogos az igény?
Ahogyan elmesélted, érdemes megfutni a köröket, bár tudnod kell, a festék sem szokott magától lepattogni, és a kijelző sem betöredezni.
NE legyél nagyképű, ismerd el ha leejtetted, de egy kört megér.
"töltő és jack aljat környékéről"
Csak ott kopott, ahol mint nap matatsz, mi? Ez aztán k. váratlan fordulat. De csapkodd az asztalt a szervízben, had röhögjenek egy jót a srácok :)
Viszont én már rég a vonat alá feküdtem volna a helyedben, mintsem hogy egy lepattogzott festékű ceruzával kelljen gépészkednem!
Nem kopott, hanem szó szerint lepattogott a festék!
Ha kopott lenne, nem foglalkoznék vele, saját hibám.
Egy két hetes (már akkor ilyen volt) 200 ezres telefonról beszélünk, nem valami 30000-es kínai csodáról.
Nem ejtettem még le.
Igen, használtam, mert szerintem arra van. De elég gáznak tartom hogy egy ilyen árkategóriájú telefon 1 hétig tud szép lenni anélkül hogy valami golyóálló tokba lenne becsomagolva. Ez vele az egyetlen hibám, amúgy imádom, nagyon jó telefon.:)
Egy kört megfutok, de az asztalt verni nem fogom egy ilyen miatt.
Ja és máshol trollkodj zoligyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!