Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valamelyik okostelefon megfele...

Valamelyik okostelefon megfelelne az elvárásaimnak?

Figyelt kérdés

Van egy igen béna Vodafone Smart II telefonom. Nagyon ócska, már volt szervizben, most is vacakol, kb. 3 éves lehet. Nem tudom mennyit bír ki, de majd akarok egy új telefont venni, nem biztos hogy idén, de majd szeretnék a közeljövőben.

Feltételek:

- Legyen azért jó a képminőség

- Lehessen tölteni rá a Messengert, Vibert, Skype, Retricát (a mostanira egyiket sem lehet...)

- Legyen azért elég szabad memóriája

- Vigyen azárt pár játékot (pl. Pou, meg még pár játék)

Nem nagyon játszanák rajta, max. ritkán. Zenét hallgatnák rajta, Facebookoznák, Skypeolnák, meg minden. ;Đ Az ár... ilyen 50-60 ezerre gondoltam max. Tudtok valami telefont, ami megfelelne? Köszönöm a válaszokat. :) Mellékesen, jó lenne ha nem fagyna le ezerszer, meg minden. ;Đ

2015. máj. 21. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem ertem mit kellett 36%ra lepontozni mikor ugygondolom h a legjobb lehetosegeket ajanlottam dehat ti tudjatok akkor vegyetek f0sokat :D de aztan ne itt sirjatok majd h h kell custom romot rakni meg rootolni meg allandoan baxakodni vele mert meghal majd :D
2015. máj. 24. 19:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Mellékesen szólok, én nem pontoztam le senkit, max. fel. :) Köszönöm a válaszokat! Még meglátom, végén úgy döntöttem a nyáron rápróbálom venni a szüleimet, had vegyek a saját pénzemből egy telót. Csak mindenki mást mond, melyik teló a jó, meg minden. :)
2015. máj. 26. 15:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Közben nézegettem a Lumia telefonokat, és megtetszett a Nokia Lumia 735. Mi a véleményetek róla? Árban is megfelelne, mármint, a net alapján, használt ilyen 40 ezer körül van, új pedig ilyen 60 körül. Ez számomra árban tökéletes lenne. Illetve megnéztem mit tud, meg minden, és elnyerte a tetszésemet.
2015. máj. 26. 16:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Bár, megnéztem pár Lumia 735 telefonról szóló kérdést, írtak róla negatív véleményeket is. :/
2015. máj. 26. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!