IPhone 5s-t akarok venni. De jófogáson találtam 70 ezer ft-ért nincs semmi baja elvileg. Megéri megvennem nem lesz belőle semmi bajom vagyis úgy értem hogy utána én azt ugyan úgy tudom használni mintha én magam vettem volna?
ha szerencséd van, akkor igen
ha nem, akkor lesz egy papírnehezéked
én biztos, hogy még ismerőstől sem vennék telefont használtan, túl sok embert láttam már sírni emiatt
az, hogy eladja...
soha az életben nem fogod megtudni, hogy nem-e 3 napja vette részletre vmelyik szolgáltatónál, és 3 hónap múlva rajta lesz az imei tiltás
így van, az a legnagyobb gáz, hogy a szolgáltató kiküld először 2 figyelmeztetést neki, ha nem fizeti, és a harmadiknál már le is tiltja, te meg addig boldogan használod, és csak 3 hónap után találkozol azzal szembe, hogy letiltották a telefont. nyilván, ha független a telefon, akkor lenne a legbiztosabb ezt kiszűrni, de gondolom nem így van.
én is nemrég vettem az enyémet, igaz 100ezerért, és telekomos, szóval bennem is megvan még ez a félsz.
sokszor tud egy kis segítséget adni a facebook is, ha tudod az eladó nevét. képek alapján be tudod határolni körülbelül, hogy az a tipikus seftelős féle, aki állandóan veszi-adja a telefonokat, vagy inkább tűnik átlagos, megbízhatónak tűnő apple szerető embernek.
nyilván ez sem 100%-os, de azért sok kiderülhet.
jelen esetben még mindig azt mondom, hogy ez az ár árulkodik arról, hogy valami balekot keres, aki megveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!