Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefonra milyen...

Androidos telefonra milyen alkalmazást lehet letölteni, hogy működjenek internetes játékok telefonon, és ne azt írja ki, hogy "ez a bővítmény nem támogatott"?

Figyelt kérdés

Aki esetleg tudna segíteni, annak köszönöm, és felpontozom:)

20/L

2015. máj. 21. 22:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a Puffin Web Browser Free nevű alkalmazást. Ezzel megy az amit szeretnék. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ez így működni fog mindig; vagy csak valami demó verzió?

Mindenkit felpontoztam!:)) Rengeteget segítettetek!

2015. máj. 22. 10:15
 12/13 Jófej:D ***** válasza:

Csak demó verzió, de innen ingyen letöltheted: [link]

(telepítés előtt a beállítások>biztonságnál az ismeretlen forrásokat ki kell pipálni)

2015. máj. 22. 14:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Hát sajnos nem tudom letölteni mert azt írja frissítsem a telóm először, én meg nem szeretném, hogy emiatt törlődjön minden adatom meg alkalmazásom.

Szerintem kénytelen leszek a gépnél maradni, sehogy sem jön ez össze nekem..:/

2015. máj. 22. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!