Hogy kell beállítani, hogy a telefon a zenelejátszás során az album borítót kis képként odarakja? Többi lent
Figyelt kérdés
Néhány zeneszámhoz szeretnék képet illeszteni,de valamiért sehol sem tudom. De amikor nekem küldtek át egyet akkor magától berakott egy képet,de amit én szeretnék képet azt sehogy se tudom odatenni.
Hogy tudnék beilleszteni?
Archos telefonom van.
2015. máj. 21. 19:55
1/6 anonim válasza:
milyen telefon?
amúgy id3 tag-ek vannak benne - a googleba írd be, hogy add edit id3 tag
2/6 A kérdező kommentje:
Archos 50 Platinum telefonom van. Amit mondtál,hogy töltsem le,az ugye ingyenes?
2015. máj. 21. 21:35
3/6 anonim válasza:
nem írtam, hogy le kellene töltened valamit, azt írtam, mire googlezz rá...
id3 tag szerkesztését vagy a windowsodban tudod megcsinálni vagy telefonon erre alkalmas applikációval
archos music-cal pont nem lehet képet hozzáadni
play aruházból szedd le a poweramp-ot
indítsd el a zenét az app-ban, a a poweramp feliratot nyomd hosszan, onnan meg egyértelmű
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon!! :)
2015. máj. 21. 21:55
6/6 A kérdező kommentje:
Igen,sikerült,már azon hallgatom :)
2015. máj. 23. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!