Tornai Gergő kérdése:
üdv mindenki. a Li-lon akkumulátoroknak mi a jó? Ha teljesen hagyjuk lemerülni? Vagy ha nem hagyjuk teljesen lemerülni?!
Figyelt kérdés
mert nekem van egy samsung galaxy note 4-em. 4 hónapos,3220mah-os aksival es már 2x tapasztaltam hogy este leteszem magam mellé a telefont közel 60%al és mikor felkelek ranézek és 3%on van. wifi telefon net ilyesmi kikapcsolva. szóval nem értem miért van ez.feladta volna az aksi?2015. máj. 20. 23:47
1/7 anonim válasza:
10% alá ne menjen. lemerülni meg végképp ne hagyd. az csak rosszt tesz az akkunak.
egyébként lehet hogy valami program fut a háttérben. nézd meg az akku használatot.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. de akk ez a tapasztalat annak a jele hogy kihaló félben van az akku? mert nem hiszem hogy megy a háttérben valami program vagy akármi mert általában kikapcsolom és akk is ugyan ez a tapasztalat. de viszont napközben 4G-s nettel folxamatos használattal zenehallgatással,néha egy kis játékkal elvan magának automata fényerővel 25-30%-bol.. ezért nem értem ezt a 60%-os lemerülést egy este alatt mikor nem is használom.
2015. máj. 21. 08:30
3/7 anonim válasza:
Mikor megvettem a telefonom nekem is ezt csinálta. Letöröltem az akkumulátor használat figyelő progit és azóta boldogan használom 2 napos üzemidővel
4/7 A kérdező kommentje:
nekem is birja a 2-3 napot de már 2x vettem ezt észre hogy este lerakom és reggel 0-10% között van.még akk is ha ki van kapcsolva. mert estére mindig kikapcsolom.
2015. máj. 21. 23:05
5/7 anonim válasza:
érdekes... akkor szerintem vagy kinyírtad az akkut. Vagy rossz a érzékelő szenzora. ha le ment 0-ra. utána ki kapcsol pl 10-15 perc után?
Nem tudom kivehető-e az aksija ha igen nézd meg nem púposodott fel?
Egyébként nyomj rajta egy gyári vissza állítást. és szerintem jó lesz. (ha nem púpos az aksi.) ha púpos akkor azt garanciáztatni kell.
6/7 A kérdező kommentje:
nem púpos. majd kidrül ezután hogy viselkedik. köszönöm a válaszokat. :)
2015. máj. 23. 06:32
7/7 anonim válasza:
Rendben. Nm:)
Majd írd meg azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!