Samsung Galaxy S6 megéri?
Figyelt kérdés
Leszeretném cserélni a mostani mobiltelefonom (xperia sp) egy galaxy s6 ra. Az s6 edget ocsmánynak tartom a a lekerekített szélei miatt.
Olvastam,hogy a sima s6 nak borzasztó kicsi lett az akkumlátorja.
Vajon meddig bírja? Tartósak a samsungok? Sony-t nem szeretnék mert megvan róla a véleményem.
Válaszokat előre is köszönöm!
2015. máj. 20. 20:36
11/14 A kérdező kommentje:
#9 nem menne.
iskolába járok és így reggel a buszon zenét hallgatni, chatelni szünetekben böngészgetni stb...
csak az a kérdés, hogy meddig bírná az s6?
2015. máj. 21. 18:24
12/14 A kérdező kommentje:
Vagyi arra célzok, hogy merülős vagy nem vészes?
2015. máj. 21. 18:25
13/14 anonim válasza:
A galaxy s6-nak igenis jó üzemideje van, csak tudni kell, hogy kell használni. KAPCSOLD KI A GOOGLE DRIVE-ot ÉS A GOOGLE PLAY SERVICE-t. Így nekem kibír majdnem két napot is, több, mint 4 óra bekapcsolt kijelzővel. Nagyon közel van a hírhedt z3 compacthoz. (Tudom, mert arról váltok)
14/14 anonim válasza:
kapcsold ki a kepernyot es akkor megtovabb birja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!